Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:44 | Розсувні системи від РЕНОМЕ-ПАРТНЕР: більше простору!

Сучасне житло в уяві мешканців давно асоціюється з легкістю, простотою інтер’єру та … світлом. Швидкий ритм життя позбавляє сучасну людину в можливості часто відпочивати на природі та насолоджуватись свободою.

Відтак важливо, щоб вікна та двері не обмежували приміщення, а, навпаки, збагачували простором і дозволяли йому «дихати».

Компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА») пропонує нове доступне рішення питань комфорту та оптимізації житлової площі завдяки розсувним системам, що виконані з використанням профільної сиcтеми REHAU та фурнітури WINKHAUS.



Функціональність. Розсувні системи завдяки ухильно-розсувній системі від WINKHAUS дозволять виготовити конструкцію висотою 2,7м, тобто засклити стіну від підлоги до стелі. Рішення може використовуватись як вихід на балкон, терасу, внутрішня перегородка або вхідна група.

Естетика. Привабливий вигляд, стриманий дизайн, та різноманіття кольорової гамми доповнять будь-який інтер’єр.

Технічні рішення та легкість. Найважчі стулки масою 160 кг рухаються настільки плавно, що відкрити їх може навіть дитина.

Керування розсувною системою можна здійснювати однією рукою, а завдяки защіпкам з полімеру вона легко переводиться з висунутого положення у відкидне і навпаки.

Надійність та протизламність забезпечено вже у базовій комплектації конструкції.

Економія. Розсувні системи не зменшують корисний простір. Відповідають найвищим вимогам по енергозбереженню ДСТУ.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини