Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:34 | Гранти РЕНОМЕ працюють: стіни онкогематології стали… казковими



На початку поточного року компанією було оголошено конкурс у рамках проекту «Заради усмішок дітей». Ключова ідея — згуртування громад, підвищення громадської свідомості, соціальної активності задля вирішення проблем дітей та молоді, або ж створення сприятливих умов для їх оздоровлення, розвитку та виховання.

У першому турі, який тривав до 1 червня, надійшло 12 проектів. На засіданні Експертної ради компанії «РЕНОМЕ» було відібрано п’ять, що в подальшому отримали грошову підтримку.

Одним із них був проект «Яскраві кольори дитинства», запропонований благодійним фондом «Скарбниця надії». Ідея — поліпшити психоемоційний стан дітей під час перебування у відділенні онкогематології РОДЛ.



Іншими словами, молодим людям потрібна була фінансова підтримка аби втілити давню мрію – розмалювати сірі буденні стіни онкогематології, додати більше позитивних емоцій хворим діткам.
Всього за три дні волонтери БВ «Скарбниця надії» та молодіжної платформи «Яскраво», «поселили» у дитячих палатах казкових героїв, веселих котиків, шоколадного дракона та інших кумедних тварин.



«Яскраві кольори дитинства» — без перебільшення чудовий приклад того, що дарувати дітям радість – просто!



Другий тур конкурсу ГРАНТІВ триває. Відтак, проекти можна надсилати аж до 1 жовтня поточного року. Подробиці — на renome.ua.



Об’єднуймося задля добрих справ!

Фото з сайту poryatunok.at.ua
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини