Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

09:30 | Енергозбереження. Що криється за цим модним словом для споживача?

За останні роки слово “енергозберігаючий” так часто звучить звідусіль, що сприймається лише як рекламна приставка, щоб краще продати продукт. Але це не так. Україна обрала європейський шлях розвитку. А в Європі нас чекають однакові для всіх країн ЄС тарифи за воду та опалення. Тобто українці та німці будуть сплачувати однаково?

На жаль, ми будемо платити більше. Адже наші будинки, квартири не затримують тепло. Вони - як решето, через яке витікає дорогоцінне тепло і наші гроші. Втрати відбуваються через стіни, дах, але найбільше — через вікна (до 47% тепла). Тому при однакових тарифах і зовсім різних зарплатах ми будемо платити мінімум вдвічі більше німців та шведів.

Які вікна дійсно затримують тепло та заощаджують гроші?

За вимогами ДБН опір теплопровідності вікна повинен бути не менше 0,75 м2К/Вт. Таке вікно складається з ПВХ-профілю шириною щонайменше 70 мм та 5-ти камер і має енергозберігаючий склопакет.

Згідно з цими вимогами ТОВ “Реноме-Партнер” (ТМ “Вікнова”) пропонує вікна з німецького профілю Rehau серій: Euro-Design 70 та Ecosol-Design.



Енергозберігаючий склопакет. На скло вікон наноситься покриття (активний шар металу), що пропускає сонячне проміння всередину кімнати, а отримане від опалення тепло не випускає на вулицю. Такі склопакети кращі за звичайні як зимою, так і влітку (відбивають тепло з вулиці та зберігають прохолоду).

Зверніть увагу! Правильна технологія виготовлення енергоскла вимагає зняття тонкого шару напилення по контуру склопакету. Це нескладна, але затратна по часу і коштам операція, на якій багато виробників вікон економлять. Але саме це запобігає утворенню корозії всередині вікна.

Вимагайте в продавців вікон наявність сертифікату державного зразка, що підтверджує відповідність вікон необхідним умовам!

Не економте на установці. Довіряйте свої вікна спеціалістам з відповідними дозволами. Неякісні монтажні шви, нерівномірне заповнення піною між вікном та стіною з часом призводять до втрат тепла і грошей, які за нього сплачуються.

Купити вікна ТМ “Вікнова”, які справді зменшать ваші витрати на опалення, сьогодні можна зі значною економією грошей. В Україні з квітня 2015 року діє урядова програма підтримки енергоефективності. Держава відшкодовує 30% коштів, які Ви сплатили за енергозберігаючі вікна. Три банки: Ощадбанк, Укргазбанк та Укрексімбанк надають кредити на купівлю вікон і гарантують отримання компенсації.

ТМ “Вікнова” має всі необхідні документи та сертифікати державного зразка, що обов'язкові для повернення 30% вартості вікон.

Деталі на сайті: www.viknova.com.ua

Фірмовий салон “Вікнова” : вул. Соборна, 61, Театральна площа

тел.: (0362) 63 30 46
моб.: (067)363-10-54

e-mail: viknova_rivne@renome.ua
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини