Ми у Facebook
01.09.2015, 20:00

Чому груди втрачають форму

Шикарне декольте - основна зброя багатьох жінок. Та з часом навіть найбільш привабливий бюст втрачає свою форму. Чому так відбувається?
Вважається, що груди - це одна з найпривабливіших частин жіночого тіла. Тому представниць прекрасної статі хвилює питання збереження її форми і гарного зовнішнього вигляду.

Багато хто вважає, що тільки годування грудьми призводить до обвисання грудей, але сучасні дослідження Американського товариства пластичних хірургів доводять, що в першу чергу на пружність грудей впливає тютюн. Доктор Рінкер і його колеги-науковці з Університету Кентуккі обстежили 132 жінки. Велика частина з них хоча б раз у житті годували дітей грудьми. Але в ході дослідження з'ясувалося, що не у всіх жінок, які годували грудьми, були проблеми з пружністю.

Виявилося, що прийом тривалих гарячих ванн, різке і неправильне схуднення, поганий підбір бюстгальтера були негативними факторами, які викликали дану проблему. Але при цьому також було визначено, що куріння - основна причина зменшення пружності грудей.

«Вагітність насправді збільшує ризик обвисання грудей. Але якщо ж все йде нормально, і немає ніяких відхилень, груди будуть в порядку »- стверджують фахівці.

За матеріалами: takprosto.cc.

Статті до теми:

Як правильно визначити розмір грудей

Як сон впливає на схуднення: висновки фахівців

10 ознак нестачі води в організмі [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ