Ми у Facebook
05.02.2016, 10:00

«Рівнегаз збут» - монополіст і диктує кабальні умови», - поскаржився Порошенку рівнянин

Василь Цинко

Лист-скаргу керівник громадської організації «Центр соціальних ініціатив «Громадська варта» і пенсіонер Василь Цинко направив ще й до Верховної Ради.
У листі він вимагає ліквідувати ТОВ «Рівнегаз збут», яке з 2015 року є офіційним постачальником газу в оселі мешканців Рівненщини. ПАТ «Рівнегаз» створило це підприємство на вимогу закону про ринок газу, який забороняє одному підприємству транспортувати та постачати газ.

Щоб не позбутися нерухомості, рівнянам потрібно її перереєструвати

Василя Цинка обурило те, що "Рівнегаз збут" розіслав рівнянам заяви-приєднання до умов договору про постачання природного газу і запропонував після підписання повернути назад поштою, замість того, щоб укладати договори в офісі, і щоб споживачі бачили всі прописані в них умови. Пенсіонер вважає, що у такому разі у договорах монополіст "Рівнегаз збут", "який диктує кабальні умови", може прописати додаткові проплати за «послуги», пеню, абонплату і т.п.

Повідомити показники лічильника води рівняни можуть з допомогою смс

Окрім ліквідації "Рівнегаз збуту", Василь Цинко вимагає ліквідувати Мінрегіонбуд, "Нафтогаз УКраїни" та найголовніше - Національну комісію з регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яка нині встановлює тарифи. Натомість, на його думку, потрібно дозволити встановлювати тарифи місцевим радам. Також п. Цинко виступає за зменшення ціни на газ до 1,6 гривні та скасування комісії, яку беруть банки при оплаті комунальних послуг.

Про це повідомляє "Рівне вечірнє"






На правах реклами