Ми у Facebook
24.02.2016, 16:20

Прокуратура Рівненщини прокоментувала ситуацію з будівництвом біля музею у Рівному

Коментар надіслала прес-служба прокуратури Рівненської області.

Про ситуацію навколо будівництва на вулиці Толстого, 10 у Рівному в охоронній зоні Рівненського обласного краєзнавчого музею портал ОГО писав у публікації До афери зі зведенням висотки в охоронній зоні музею причетні прокурори?

А ось як її прокоменитували у прокуратурі:

ФОТО: Рівняни виступили проти будівництва біля музею

"Рівненська міська рада своїм рішенням від 24.12.2008 припинила право постійного користування земельною ділянкою площею 4 тис кв м на вулиці Толстого, яка була надана прокуратурі Рівненської області у 2007 році для будівництва житлового будинку.

Цим же рішенням дану земельну ділянку передано в оренду приватній структурі, якій надано дозвіл приступити до використання землі за призначенням та зобов’язано виготовити та отримати документи, що посвідчують право користування нею.

З огляду на те, що дана земельна ділянка вибула з користування прокуратури Рівненської області, будь-які сумніви щодо причетності прокуратури до нинішнього будівництва наразі безпідставні, а інформація про можливу аферу з одержанням у користування цієї земельної ділянки (як про це поширили окремі засоби масової інформації) є не що іншим як дезінформація, можливо такою, що носить замовний характер, яка працює проти іміджу органів прокуратури.

Прокуратура наголошує, що не має жодного відношення до користування зазначеною земельною ділянкою, а тим паче – до початку будівельних робіт на ній".





На правах реклами