Ми у Facebook
12.04.2016, 18:00

Йти на концерт чи влаштувати протест: рівняни про концерт "Потапа і Насті"

19 квітня у Рівненському драмтеатрі відбудеться концерт відомого дуету "Потап і Настя". В той час, коли одні вже придбали квитки на концерт, ініші стверджують, що не варто дозволяти артистам виступити у Рівному.
У соціальних мережах думки рівнян щодо виступу у Рівному відомого дуету розділилися. В той час, коли одні мріють побачити на власні очі концерт "Потапа і Насті", інші - засуджують відомий дует за виступ у країні-агресора.

Пропонуємо і вам прочитати думки рівнян, які вони висловили у соціальних мережах:

Ніна Скиба Щодо ажіотажу навколо концерту Потапа і Насті у Рівному. Під час війни артисти, які їздять співати до ворога додому називаються ЗРАДНИКАМИ. І Таких треба як мінімум гнати в три шиї і нічого тут все перевертати з ніг на голову!

Юрій Компанець просто смішно дивитися на ці намагання заборонити виступ вітчизняного гурту, який виступає в росії (продає свій продукт) і витрачає гроші в Україні...дає робочі місця...від людей які кожного дня піднімають росію на бабло використовуючи енергоресурси ворога...

Андрій Білан Вірно, і Потап і Настя - це як приклад і дзвіночок для тих гастролерів, котрі їздять до Росії розважати російську публіку, а потім їм совість дозволяє каруселити в Україні. І це не політика, а це здоровий глузд.

Elena Ponurko
К сожалению, акция протеста сработала в рекламу. Объявлен дополнительный концерт т.к. на основной все билеты проданы. Каждый поступает как ему подсказывает совесть.

Роман Яворський Є пропозиція талановитому виконавцю з Рівного Миколі Бобрику не приймати участь в проекті Голос краіни...бо там Потап і Дорн...)))

Юрий Теодорович Ну да, краще піти у який-небудь караоке-паб і там поволати зп"яну під фанери "нерукопожатих" виконавців. А ну, кого сьогодні в барі, дома, в караоке, дискотеці не звучать "заборонені" співакіи? Де можна почути Русю, Братів Гадюкіних (з "сестрою" Вікою), Смерічку з Яремчуком, Зінкевича з Мареничами? У якому "патріотичному" кабаку це культивується?

Людмила Щербата я думаю так : справа не в імені артиста, а в принципі. Принцип такий, якщо війна, то є ворог. А з ворогом треба розривати будь-які стосунки, поки не переможемо і не приймемо його капітуляцію. ) В нас війна? Ні. АТО. В нас є ворог? Немає. Хлопці просто їдуть на схід і героїчно самознищуються. За версією Української державної влади. То може почнемо з цього? Може зібратись під облрадою і вимагати звернення до Києва про те, що ми вважаємо, що Росія ворог ? Що АТО не може тривати роками, і слід чесно називати його війною з РФ ? А тоді потапи і самі нікуди вже не поїдуть. не так?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ