Ми у Facebook
22.04.2017, 12:30

Як схуднути після пасхальних свят (ПОРАДИ)

Для багатьох леді свята не проходять безслідно і залишають по собі не лише багато гарних спогадів, а й ненависні зайві кілограми. Але на слід панікувати! Повернути втрачені форми не так вже й важко, якщо дотримуватися простих рекомендацій.
Ні для кого не секрет, що навіть найзатятіші прихильниці схуднення, у святкові дні часто дозволяють собі поїсти смачненького, що, звісно ж, відбивається на вагових показиках. Але фахівці радять не впадати в паніку і дотримуватися простих порад, для того, щоб швидко повернути собі втрачені форми:

1. Не вдавайтеся до жорстких дієт та голодувань. Під час свят організм звикає до того, що ви багато їсте і їжа ця калорійна, а тому різке обмеження в харчуванні може стати стресом для організму і призвести до накопичення жирів, а не до очікуваного схуднення.

На замітку рівнянкам: 10 секретів швидкого схуднення

2. Розвантажувальні дні. Намагайтеся відмовитися від шкідливої їжі у такі дні. Влаштуйте собі кефірний, яблучний, гречаний чи інший подібний день для того, щоб ваш організм відпочив і налагодив свою звичну роботу після свят. Таких днів може бути 2 в тиждень, але не підряд.

Чому дієти не допомагають схуднути?

3. Зменшуйте порції. На свята, не помічаючи цього, дуже часто ви з'їдаєте набагато більше. Тепер вам доведеться обмежити себе: шкідливу їжу, якщо ви все ж не можете від неї відмовитись, вживайте до обіду, пийте багато води перед їжею і не їжте за 3-4 год. до сну.

4. Легка дієта. Розвантажувальні дні, звісно дуже добре, але легка дієта також не завадить. Слідкуйте за своїм раціоном - вживайте більше супів, відмовляйтеся від борошняного, солодкого, не пийте алкоголю та газованих напоїв.

Вчені визначили найефективніший фрукт для схуднення

5. Щоденна активність. Відмовтеся від ліфтів, проходьте пішки більші відстані замість того, щоб кататися автобусом, намагайтеся виділити час на спорт.

6. Сон. Крім того, що ви будете слідкувати за раціоном і рухливістю, намагайтеся повноцінно висипатися. Адже для багатьох недосипання стає прчиною переїдань і харчових зривів.

Як сон впливає на схуднення: висновки фахівців

Вдалого схуднення!

Статті до теми:





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ