Ми у Facebook
20.08.2017, 20:30

Гороскоп на 21 cерпня: відпустити й більше не тримати

Дуже непростий день. На що звернути особливу увагу й чого остерігатись, коли Новий Місяць (Молодик), ще й сонячне затемнення?
Астрологічний прогноз: 21 cерпня 2017, понеділок.

29/1 місячна доба. Місяць у знаку Лева/Діви (четверта чверть, спадає/Новий Місяць (Молодик). Сонце у знаку Лева/Діви. Сонячне затемнення (21:25 за київським часом).

Чудово: підбивати підсумки минулого етапу, ставити крапку в чомусь та очищати простір для нового; дякувати за все хороше, просити пробачення і пробачати; викинути старий, нікому не потрібний мотлох, поламані речі, позбутися всього шкідливого, важкого, зайвого, що заважає жити; відпустити старі страхи, стосунки та спогади, щоб вільно дихати й рухатись далі.

Добре: займатися нескладними повсякденними справами, дітьми, творчістю, улюбленим хобі, облаштовувати житло та своє робоче місце, створювати комфорт та затишок навколо себе; відпочивати; думати та мріяти про щось позитивне; спілкуватися з близькими та коханими.

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Не рекомендується: починати й навіть планувати щось нове і важливе; триматися за старі стосунки та старі спогади; поспішати, конфліктувати, перепрацьовувати фізично; пересаджувати будь-які рослини; зловживати алкоголем.

Обережно! Можливі запізнення, незаплановані зупинки, розчарування, проблеми з настроєм на самопочуттям. Остерігайтесь неадекватних, нетверезих і психічно неврівноважених людей.

Чому понеділок – день важкий?

ГОРОСКОП ЗА ВЧОРА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 21 - 27 серпня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік для знаків зодіаку
Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння
Молодий Місяць більше діє на чоловіків [+ПОРАДИ]







На правах реклами