Конкурс “Я – журналіст!” – перші роботи і нова номінація!

28.01.2013

Перші роботи надходять нині на міжобласний конкурс учнівських творчих робіт “Я – журналіст!”, який уже п’ятий рік поспіль підтримує старшокласників, котрі цікавляться журналістикою. Нагадуємо: прийом робіт триває до 15 лютого, тож у бажаючих ще є достатньо часу, аби взяти участь у конкурсі!
Тим часом організатори конкурсу оголосили про запровадження додаткової номінації – “Краща робота духовно-морального спрямування”. Вперше таку номінацію ввели торік, у рамках співпраці організаторів конкурсу з Національним університетом “Острозька академія”. Адже “ОГО” є постійним інформаційним партнером заходів з духовно-морального виховання молоді, які проводяться в академії, а на нашому порталі створений і постійно наповнюється новими матеріалами тематичний блог “Рівненщина релігійна”. Аби заохотити старшокласників досліджувати духовні скарби рідної землі, ми і вирішили запровадити додаткову конкурсну номінацію. Торік ми отримали чимало робіт, автори яких розповіли про духовні святині своїх міст і сіл, про земляків, які у власному житті сповідують цінності християнської моралі. Кращі з них ми й відзначили у відповідній тематичній номінації.

Переможці та лауреати Четвертого міжобласного конкурсу “Я — журналіст!”

Нагадаємо, що конкурс “Я – журналіст!” проводиться для учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл та студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Рівненської, Волинської та Хмельницької областей. За умовами конкурсу, його учасники повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 на одну із двох тем (на вибір):
“Цікаве — поруч” (розповідь про цікаве місце (місця) або цікаву людину (нашого сучасника) у своєму населеному пункті, яке учень хотів би показати туристу, котрий приїхав на Рівненщину з іншого регіону, або з якою хотів би його познайомити);
“Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті” (думки учня про те, що варто змінити на краще в тому населеному пункті чи регіоні, де він проживає).

2011 рік: партнер конкурсу "Я - журналіст!" Павло Алексєвич нагороджує переможницю конкурсу Мар'яну Грабовську (нині студентку Львівського національного університету імені Івана Франка)

2011 рік: партнер конкурсу “Я – журналіст!” Павло Алексєвич нагороджує переможницю конкурсу Мар’яну Грабовську (нині студентку Львівського національного університету імені Івана Франка)

До творчої роботи учасник конкурсу додає есе довільної форми обсягом до 1 друкованої сторінки формату А 4 на тему “Чим приваблює мене професія журналіста”.

Конкурс “Я — журналіст!”: як склалась доля переможців минулих років

До есе та творчої роботи учасник Конкурсу додає на окремому аркуші або в окремому файлі таку інформацію про себе: прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць та рік народження, назву навчального закладу, клас або курс, домашню адресу, домашній та мобільний телефони та фотографію портретного типу. Обов’язковим є надання письмової згоди одного з батьків на участь дитини в конкурсі, використання її фото в ЗМІ та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Ця згода має бути подана або на паперовому носієві, або в електронному форматі у відсканованому вигляді. Текст згоди повинен мати такий вигляд: “Я (прізвище, ім’я, по батькові) даю згоду на участь моєї дитини (прізвище, ім’я, по батькові) в П’ятому обласному конкурсі учнівських творів “Я – журналіст!”, використання її фото та творчої роботи в ЗМІ в будь-якому вигляді впродовж будь-якого часу та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Число, підпис”.

Роботи учасників конкурсу “Я – журналіст!” минулих років

Роботи разом із інформацією, про яку йдеться у попередньому абзаці, слід надсилати або приносити за адресою: Видавничий дім “ОГО”, вул. Шкільна, 2, м.Рівне, 33000. На конверті або пакеті або в темі електронного листа з конкурсною роботою та документацією обов’язково слід робити позначку: “Я – журналіст!”. Роботи в електронному вигляді, разом із вищевказаною інформацією, надсилаються на e-mail (електронну адресу) vg2001@ukr.net . (Прохання бути уважними, вводячи електронну адресу – крапку наприкінці ставити не потрібно). У темі листа слід вказати: “Я – журналіст!”.

Роботи на конкурс приймаємо до 15 лютого, а імена переможців будуть названі на початку березня. Отож, беріть участь у конкурсі учнівських творчих робіт “Я – журналіст!”, розповідайте про нього друзям, слідкуйте за новинами на порталі OGO.ua, де постійно розміщуватиметься вся інформація про хід конкурсу та роботи його учасників – і нехай вам пощастить виграти!

Віталій ГОЛУБЄВ

переглядів: 926

Останні новини від OGO.ua


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *