Ми у Facebook
14.08.2014, 21:28

10 фактів про секс. Частина 1 [+Фото]

Вашій увазі кілька фактів про секс, можливо, які ви не знали.
1. Про батьків, як зразок сексуальності

Вчені зуміли підтвердити відому багатьом теорію про едипів комплекс. Учасники, які взяли участь в експерименті, повинні були дати свою оцінку сексуальності різним типам людей. Примітним є те, що більшість піддослідних несвідомо вибирали ті особи, які були схожими з особами їхніх батьків.

Фахівець у галузі психології з університету Чикаго Марта МакКлінток також займалася вивченням питання впливу запаху на сексуальне сприйняття. Психолог запропонувала 49 учасницям експерименту оцінити запах футболок, насичених потовими виділеннями чоловіків.



Цей тест можна розцінити як досить садистський, однак Марта вважає, що результати експерименту дійсно важливі. Психолог зробила висновок, що жінкам найбільшою мірою імпонує запах тих чоловіків, які мали однаковий набір генів з батьками вибраних для експерименту жінок. Неприємна новина полягає в тому, що чоловіки абсолютно ніяк не можуть змінити сприйняття себе жінками. Однак ця ж новина з іншого боку є і хорошою.

2. Про жіночних чоловіків, які є найбільш сексуальними чоловіками



Фахівці в галузі психології з Великобританії дійшли висновку, що чоловіки, які володіють зовнішністю боксера Миколи Валуєва, приваблюють жінок тим, що вміють вкрутити лампочку навіть у тому випадку, коли вона навіть не підходить по діаметру. Однак більшість жінок у ліжку біля себе хочуть бачити менш брутальних чоловіків, наприклад, такого як Леонардо ді Капріо. Причина - неусвідомлений самозахист. Занадто мужня зовнішність - результат надлишку тестостерону, а чоловіки з таким надлишком частіше мають романи на стороні.

Також жінки вважають, що такі чоловіки не можуть бути достатньо вірними у ролі батьків. Але з настанням періоду овуляції, переваги жінок можуть різко змінитися. Оскільки в цей відрізок часу природа жінки підштовхує її, з генетичної точки зору, до найсильнішого чоловіка, у своєму виборі вона може схилитися не до самого привабливого мачо. Через якийсь час жінка сама здивується своєму вибору.

3. Про "Чупа-чупс” як спосіб найсильнішого збудження



Учені із США вивчили вплив різних запахів на природу збудливості людини. Результати виявилися наступними: для жінок найбільш збудливим виявилися аромати вишні, чоловічі одеколони і, що досить дивно, шашлику. Що стосується чоловіків, то для них найбільш збудливими є запахи огірків і присипки для дітей =)

У процесі експерименту виявилося, що найбільш сексуальний аромат - запах „Чупа-чупсу”, який рівною мірою сильно впливає на представників обох статей.





На правах реклами