Ми у Facebook
14.10.2013, 10:11

Запросіть власного чоловіка на побачення

Ну от, вихідні позаду. Аж не віриться, що знову розпочалися будні. Усі поспішають, чоловік похапцем цілує в щоку... А хочеться, щоб не похапцем, щоб романтично зазирнув у вічі. Та немає ж часу — обом треба бігти на роботу, відвести дітей у садочок та школу. Яка вже там романтика!
На жаль, буває так, що любий чоловік чомусь починає дратувати без причини та не викликає тих чуттєвих емоцій, що раніше. І ви іноді відчуваєте холодок з його боку… Що це означає? Тріщина? Відповідь: це означає лише одне – прийшов час попрацювати над відносинами!



Любі рівнянки, не перетворюйте себе на білочок, приречених долати безперервний марафон у побутовому колесі. Знайдіть годинку на тиждень і запросіть коханого пообідати разом. Нічого страшного чи принизливого немає в тому, що саме ви зробите перший крок. Пригадайте, як ви збирались до Нього на перше побачення. Не знали, що краще вдягти, у дзеркало мало не влипли, назустріч не йшли, а летіли!

Романтичність чи сексуальність?

Будьте певні, наступного разу ваш чоловік обов’язково організує романтичну обідню перерву. Який день вибрати? Краще — середину тижня, коли після вихідних пройшло небагато часу та й до найближчих залишилось стільки ж.

Ви ще не дістали з косметички помаду? Зі смаком підфарбуйте губи і лише потім наберіть робочий телефон чоловіка: “Алло! Коханий, ти пам’ятаєш про нашу середу?”

Чоловік і жінка… Хто в головній ролі?






На правах реклами