Ми у Facebook
17.10.2013, 15:35

43-річна українка народила двадцять першу дитину [+Фото]

У Чернівецькій області, в селі Остриця, 43-річна Леонора Намені народила двадцять першу дитину. Ім’я жінки занесли до Книги рекордів України як найбагатодітніша мати країни. Щаслива мама запевняє, що найбільше багатство – це її діти. А тато великого сімейства каже: "Скільки Бог дасть нам дітей, стільки і буде".
– У нас народився ще один син, – повідомив Янош Намені. – Він здоровенький, швидко росте. Дружина теж почувається добре, тільки в неї прибавилося ще більше роботи. Але їй допомагають старші діти. Два наших сини вже одружилися, а дві доньки вийшли заміж. Інші 17 дітей біля нас. Леонорі нарешті присвоїли звання "Мати-героїня".

Для доньки потрібно бути і мамою, і подругою

Пологи в жінки приймала головний акушер-гінеколог області Лія Нікіфор, яка обиралася депутатом обласної ради від села Остриця. Як розповіли в міському пологовому будинку № 2, нещодавно тут народжувала донька Леонори та Януша Намені, яка подарувала їм онука.

Як зберегти здоров'я рівненських школярів?



"Мені допомагають чоловік та діти, – пояснила мама сімейства – У кожного в сім’ї є свої обов’язки. Дівчата прибирають у будинку, готують їсти, перуть, а хлопці пораються на господарстві. Янош вміє робити все і синів усьому навчає".

Учасники конкурсу "Кумедне дитя"

Найбільше у світі кількість дітей, народжених однією жінкою - 69. Цей рекорд, встановлений близько 200 років тому російською селянкою, до цих пір не вдалося побити нікому. За своє життя вона народила 69 дітей: 16 пар близнюків, 7 трійнят і 4 четверні. Всього вона народжувала 27 разів.

Рівненчанка виховує 12 дітей, яких зрадили рідні батьки [+Фото]

Джерело: "Молодий буковинець"





На правах реклами