Ми у Facebook
31.10.2013, 12:30

На радість рівненським дітлахам: "ЛітАчки" прилетіли! [Фото+Відео]

Маленьких глядачів та їхніх батьків - прихильників діснеївських мультфільмів «Тачки», «Тачки 2» і «Байки Метра» чекає приємний сюрприз. Це нова анімація «Літачки» про долю кукурудзника Пилюка Вітрогона, який мріє про участь у навколосвітніх перегонах зі справжніми реактивними літаками.
Головний герой Пилюк Вітрогон пориває із одноманітним життям над кукурудзяним полем і здійснює заповітну мрію. На скромного трудягу чекають захоплюючі пригоди, але є лише одна перешкода. Пилюк дуже боїться… великої висоти. Та доля посміхається маленькому літачку, і він все ж потрапляє в число учасників відбіркового туру повітряних змагань. Увесь світ із завмиранням серця буде стежити за перегонами в небесах.

У новому мультфільмі присутня графіка, яку ми бачили у вже популярних «Тачках». Англомовну версію фільму озвучують відомі актори Тері Гатчер, Дейн Кук, Стейсі Кіч, Бред Геррет, Тері Хетчер, Джулія Луїс-Дрейфус, Пріянка Чопра, Джон Кліз та інші.

Як зберегти здоров'я рівненських школярів? [+ПОРАДИ]

Тері Гатчер захоплюється тим, що змогла озвучити роль вантажопідйомника, який допомагає Пилюкові. Інтригуюче й те, що ця машина – дівчина, а не хлопець. Вона піклується про Вітрогона, вона сильна і розумна, але у той же час, тепла й щедра.

Глядачі почують і голос відомого коміка Джона Кліза, який вважає працю над мультфільмом дуже цікавою, бо там багато жартів, розрахованих і на дітлахів, і на дорослих: «І це просто неймовірно! Я просто не можу нічого кращого собі уявити, ніж працювати над фільмом, розрахованим на всю сім‘ю!»

Кінотеатри Рівного: що переглянути у вихідні 25-27 жовтня

Пережити неймовірні пригоди разом із Пилюком незабаром можна буде і в кінотеатрах Рівного.
























На правах реклами