Ми у Facebook
03.12.2013, 16:16

Причаруй мене... або Жіночі секрети спілкування

Чому декому з легкістю вдається розташувати до себе об’єкт симпатії, а декому — ні? Що ж тут діє? Погляд, що причаровує? Шикарна постава? Інші фізичні дані? На багатьох чоловіків справляють неабияке враження голос жінки та її вміння спілкуватися.

Розкажіть, що він — єдина людина, з якою ви можете розмовляти по-справжньому. Важливо вивести вашого співрозмовника на відвертість про себе. Вмійте слухати та володіти мовою жестів. Не треба нічого робити, просто виявляйте зацікавленість — і обов’язково знайдете спільну тему для діалогу.

Чи все ми знаємо про чоловіків?

Додайте до бесіди, як до салату, важливий інгредієнт — довірчі інтонації. Існує ще одна важлива складова успіху. Стежте за поставою. Те, як ви стоїте чи сидите, може багато чого розповісти про вас. Наприклад, людина з понуреними плечима здається беззахисною і невпевненою. Ось поза щирої бесіди: тіло пряме, голова схилена трохи вперед.



Більшість чоловіків звертає увагу на очі. Вразьте об’єкт своєї симпатії глибиною погляду.

Він та Вона: Як відновити довіру у відносинах?

І зробити це, виявляється, зовсім просто! Подивіться вдалину, а потім — прямо в очі співрозмовника, і зіниці автоматично змінять свої розміри та продемонструють ваше хвилювання.

Жінки, як і, до речі, чоловіки, божеволіють від пропозиції поворожити на руці чи на кавовій гущі. Ваші “містичні ” здібності створять враження про вас як про людину духовну і чуттєву.



Тільки не забудьте підготуватися (відповідної літератури та інформації у наш час вистачає).

Запросіть власного чоловіка на побачення

Водночас, повідайте щось цікавеньке: типу того, що, судячи з ліній руки, от-от відбудеться зустріч зі своєю мрією.

Зрештою, у кожного з нас, любі дами, є свої маленькі секрети спілкування, варто лише їх пригадати. Спілкуйтеся і причаровуйте!

Посмішка дня

Дивовижні створіння – жінки! Вони завжди дивляться вперед, ніколи при цьому не озираючись назад. Навіть коли припарковують своє авто.





На правах реклами