Ми у Facebook
14.01.2014, 13:40

Топ-15 корисних продуктів для жінок

Правильно харчуватися важливо для всіх. Жіночий Клуб розповідає рівнянкам, чому та на які продукти потрібно налягати і як правильно харчуватися жінці для краси і здоров'я.
Морська риба
Риба жирних сортів, наприклад, лосось, форель, скумбрія, осетрові та інші містить вітаміни групи В, кальцій, цинк, залізо і магній. Також це джерело жирних кислот омега-3, які покращують кровотік в органах малого таза.



Оливкова олія
Для правильного травлення оливкова олія просто незамінна, що є запорукою гарної фігури і чистої шкіри. Входить до складу масла олеїнова кислота, котра блокує роботу онкогена HER-2/neu, що є причиною виникнення раку грудей у кожної третьої хворої жінки.

Морква
Бета-каротин допомагає зміцнити імунітет жінки та боротися зі стресом. А в поєднанні зі сметаною або вершковим маслом – це відмінний засіб для підвищення гемоглобіну.

Харчування у піст без шкоди для здоров’я

Свіжа капуста
У капусті міститься багато вітамінів групи В, вітамін С, марганець, цинк. Цей овоч - один з кращих природних стимуляторів росту клітин та джерело фолієвої кислоти.

Квашена капуста та цитрусові
Ці продукти містять дуже багато вітаміну С, який перешкоджає старінню організму, допомагає нам зберегти молодість шкіри. А квашена капуста нормалізує травлення і виводить шкідливі речовини з організму.



Бобові
Спаржа, соя, боби, горох, квасоля відмінно підходять тим жінкам, які стежать за фігурою, адже вони поживні, містять мінімум жирів і багато необхідної організму клітковини. Квасоля на 22 % знижує ризик зайвої ваги. До складу соєвого масла входять компоненти, близькі до ліпідів риб, лецитин, холін, вітаміни групи В і Е.

Горіхи проти холестерину

Льняна олія
Льняна олія та насіння льону запобігають раку, зменшують розміри пухлини в грудях і в товстій кишці. Крім того, насіння льону знижують ризик розвитку захворювань серця, серцевої аритмії, тому що зменшують загальний рівень холестерину. Льняна олія допомагає запобігати запорам, нормалізує рівень глюкози при діабеті, знижує запалення при артриті та астмі.

Вода
Щоб шкіра не пересихала, щоб нормально функціонував шлунково-кишковий тракт, жінці необхідно випивати 1,5-2 л чистої води в день.

Молоко
Молочні продукти необхідні жінці як джерело кальцію. А кальцій жінці необхідний в молодості - щоб виглядати красиво, під час вагітності - для формування скелета малюка, у старості - щоб не хворіти остеопорозом. Так що сирок, молочко, йогурт, кефір - все це має бути регулярно на Вашому столі, любі рівняночки.

Топ-13 модних дієт

Сир
Твердий сир має у своєму складі кальцій і бактерії, що захищають наші зубки від впливу кислоти, яка утворюється в ротовій порожнині. А кальцій і фосфор зміцнюють зубну емаль.

Буряк
Буряк - джерело мінеральних речовин, необхідних для здорових серця та судин, повноцінного травлення.



Вівсянка
Ще один незамінний продукт для жінок. Адже вівсяна каша нормалізують роботу кишечника, допомагає при виразковій хворобі, гастриті, коліті, харчових отруєннях. А ще вівсянка виводить з жіночого організму шкідливі токсини і свинець і при цукровому діабеті знижує рівень цукру в крові.

Фініки
У фініках - море мікроелементів і вітамінів! Вони відновлюють сили, підвищують працездатність, активізують розумові процеси, зміцнюють нервову систему, сприяють правильній переробці білків, жирів і вуглеводів.

Журавлина
У журавлині містяться речовини, які захищають сечовий міхур від бактерій і заважають цим шкідливим бактеріям розмножуватися.



Авокадо
Величезна кількість вітамінів авокадо дуже позитивно впливає на стан шкіри і волосся жінки. Мікроелементи, які входять до складу авокадо, сприяють розщепленню і виведенню холестерину з крові.

Харчуйтеся правильно, щоб бути гарною та здоровою!

Посмішка дня

Чи не можна замість вечері віддати ворогу ранкову зарядку?





На правах реклами