Ми у Facebook
21.01.2014, 13:25

Як очистити організм після свят?

Жирна їжа, алкоголь, нічні урочистості – у результаті в організмі накопичується велика кількість токсинів. Очистити організм нескладно. Для цього вам потрібно всього кілька днів.
Краще, якщо ви проведете курс у вихідні, коли є можливість повністю розслабитися, не відволікаючись на роботу і повсякденні справи. Жіночий Клуб дає корисні поради рівнянкам.

Щоб очищення організму пройшло максимально ефективно, потрібно правильно підготуватися. Вже за кілька днів до початку курсу слід обмежити споживання цукру, кофеїну (чаю, кави і кока-коли), рослинної олії, алкоголю, м’яса і молочних продуктів, віддавши перевагу рибі і салатам із сирих овочів.

Горіхи в раціоні жінки

День перший
Відразу після пробудження випийте склянку води зі скибочкою лимона. Прийміть контрастний душ і розітріть шкіру, щоб посилити циркуляцію крові.

Сніданок
Почніть день із фруктового салату. Фрукти стимулюють роботу печінки, яка повинна запрацювати першою, розщеплюючи накопичені запаси токсинів. Якщо є проблеми з травленням, випийте соку. Соки засвоюються легше, оскільки при відтисканні видаляється велика кількість клітковини. Після сніданку зробіть легку зарядку, намагаючись не напружуватися. Ваша мета – привести тіло в тонус, а не накачати м’язи. Трохи відпочивши після зарядки, вирушайте на прогулянку. Повернувшись додому, випийте склянку води або трав’яного чаю.



Обід.
Побавте себе овочевим салатом. Овочі дуже корисні при очищенні організму, тому порція повинна бути великою. Заправку зробіть з оливкової олії та лимонного соку.

Модні дієти

Цілком імовірно, що ви відчуєте невелику втому. Це нормально, адже виводячи шлаки, організм витрачає багато сил та енергії. Тому постарайтеся відпочити після обіду. Можна просто полежати або поспати годину-другу.

Полудень.
Приготуйте склянку свіжого фруктового соку або заваріть чай із трав. Навіть якщо ви дуже зголодніли, постарайтеся не їсти нічого зайвого. Обмежтеся яблуком або жменею насіння соняшника. Перед вечерею трохи погуляйте.

Вечеря.
У дні очищення вечеряти слід не пізніше 6 години вечора, щоб організму перед сном було достатньо часу для перетравлення їжі. Відваріть овочі та приправте їх зеленню.

Перш ніж відправитися спати, прийміть ванну з ефірними маслами або морською сіллю. Не забудьте перед сном випити чистої води.

День другий
Початок дня та сніданок – як і попереднього. Якщо почуття втоми посилиться, не переживайте, це токсини продовжують покидати ваш організм. Просто випийте побільше води.

Обід.
Так само, як і напередодні, приготуйте овочевий салат. А годину по тому займіться нескладними фізичними вправами або по можливості підіть у сауну – адже величезна кількість токсинів виводиться через шкіру. Повернувшись додому, не забудьте випити побільше води і постарайтеся розслабитися перед полуднем.

Полудень.
Склянка фруктового соку або чашка трав’яного чаю.

Вечеря.
Приготуйте суміш із зварених на парі овочів. Як приправу, використовуйте розмарин чи петрушку. Петрушка має сечогінний ефект і очищує кров, а розмарин покращує роботу печінки та стимулює кровообіг. Перед сном – знову ванна.

15 корисних продуктів для жінок

Вже наступного ранку ви відчуєте себе абсолютно іншою людиною!

Продукти, що очищують організм, слід приймати невеликими порціями. Між вживанням зеленого чаю та свіжовичавлених соків редьки, буряка, капусти, моркви потрібно робити перерви (наприклад, тиждень – вживаємо, два тижні - перерва). Також допоможуть в очищенні банани, виноград, геркулес, картопля зі шкіркою, коричневий рис, лимонний сік, петрушка, селера, спаржа.



Вивчайте себе, щоб зрозуміти, які продукти не спричинять шкоди та будьте здорові!

Посмішка дня

Новорічна ніч – найкраще свято: їси після 12-ї ночі і можна вже не думати про зайві кілограми, тому-що марно вже думати.





На правах реклами