Ми у Facebook
11.02.2014, 13:12

Стильне Рівне: Ольга вважає моду зрадницею [+Фото]

Про що говорить любов до червоного кольору в одязі? Що таке «марантки» й з чим їх носити? Якими прикрасами доповнити образ у спортивному стилі? Відповіді на ці питання – у новому матеріалі рубрики «СТИЛЬНЕ РІВНЕ»!
Ольга, 33 роки, адміністратор спортивного комплексу: «Мода – це бізнес, спрямований в основному на отримання прибутку. Тому для мене на першому місці – стиль. Стиль – це подача людини, особистості в цілому. Хороший стиль, як і хороші манери, завжди доречний. Тому моя порада: не бігайте за модою, вона зрадить вас уже завтра. Слухайте себе, довіряйте собі, адже гарне те, що гармонійне. Я не часто подорожую, тому одяг купую переважно у магазинах нашого міста. Коли мені хочеться покращити власний настрій, я обираю одяг червоного кольору. Свій депресивний стан я проганяю саме такими яскравими речами. Мені подобаються такі демократичні марки, як Topsecret, Oggi, Tatum, а також спортивні бренди Reebok та Adidas.»



Образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» традиційно аналізують стилісти, практикуючі шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА.

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися



Людмила ЯКИМЧУК: «Червоний справді є досить сильним у кольоровому спектрі, він наче приглушує всі інші кольори. Червоний колір завжди і всюди привертає увагу. Він збуджує, стимулює уяву і бажання. Тому не дивно, що наша героїня обирає саме цей колір для покращення настрою. Багато кому подобається цей колір, але не кожний наважиться його носити. Це колір впертих і сміливих людей, він вказує, що перед вами рішуча і запальна особистість, сповнена життєвої енергії і оптимізму. Цей колір не варто використовувати дуже вразливим людям або ж тим, хто має проблеми з кров'яним тиском. Варто пам'ятати, що одяг червоного кольору має бути доречним, тож не варто з'являтись у ньому в офісі, де побутує суворий дресс-код. Також слід зауважити, що чистий червоний, не доповнений іншими кольорами, не варто носити упродовж багатьох годин, він може викликати напругу чи агресію по відношенню до вас. Комбінуйте цей колір з іншими, розбавляйте аксесуарами спокійніших відтінків.»

Тетяна ШКОДА: «В'язані аксесуари зараз дуже актуальні. Такий собі екскурс в дитинство: шапки грубої в'язки з помпонами, хомути, снуди, шарфи, в'язані рукавиці... Все це не тільки зігріє у сильні морози, а й допоможе відчути себе активним, життєрадісним і водночас по-дитячому безтурботним».



Тетяна ШКОДА: «Наша героїня обрала сьогодні спортивне взуття – так звані «снікерси» (високі кросівки на танкетці). Вони створені дизайнером Ізабелем Марантом, тому їх ще називають на його честь «марантами». «Марантки» буквально завоювали весь світ: в них ходять і зірки Голлівуду, і звичайні дівчата. Таке взуття гарно поєднується як з джинсами й легінсами, так і зі спідницями та сукнями.»





Людмила ЯКИМЧУК: «Ольга доповнила образ суто металевими прикрасами, і це правильний вибір, тому що стрази і блиск тут недоречні. Спортивний стиль можна також доповнити каучуковими і пластиковами браслетами, годинниками і хронографами на каучуковому ремінці, гетрами, ременями (переважно текстильними з металевою пряжкою)».


Інші матеріали проекту "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"
Стильне Рівне: Наталя одягається модно і тепло
Стильне Рівне: Діана сміливо поєднує аксесуари
Стильне Рівне: майбутній медик Юлія стежить за модою!
Стильне Рівне: Вікторія - молода, свідома та оригінальна рівнянка





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ