Ми у Facebook
29.04.2014, 07:56

Теорія кольору для дитячої кімнати

При виборі кольору для дитячої кімнати можна застосувати науковий підхід. Спробуйте оформити кімнату свого чада за темпераментом.
Один і той же колір у представників різних темпераментів викликає неоднакові реакції. Наприклад, яскравий червоний у меланхоліка може спровокувати гостре занепокоєння. А флегматику цей колір у поєднанні з приглушеним зеленим, навпаки, підніме настрій.



Відтінки жовтого і коричневого, нейтральний фон і невеликі яскраві акценти переважні для дітей- меланхоліків. Дані кольори сприяють розвитку активності і зосередженості.

Комфортним кольором інтер'єру і оформлення дитячої сангвініка стануть неяскраві тони фіолетового, але в невеликій кількості. Тривала дія цього кольору викликає втому в дитини, схильної до готовності часто змінювати враження.



Неспішним і незворушним флегматикам «прописані» надихаючі теплі кольори, що викликають радість. Так, помаранчевий колір асоціюється у дітей, зовні скупих на емоції і почуття, зі щастям.

Наводимо лад у дитячій кімнаті

Швидкому і поривчастому холерику підійдуть зелений, синій, блакитний. Природні кольори приборкують емоційні спалахи і різко мінливий настрій маленького господаря дитячої кімнати.

Посмішка дня
Сьогодні чоловік, дивлячись на те, як я спокійно годую сина кашею, яку той розмазує по руках, собі, стільчику та іграшкам, питає мене на повному серйозі:
- Ти що, приймаєш якісь антидепресанти?


Фото: 4eshir.ru, www.design-remont.info,stroimnavek.ru





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ