Ми у Facebook
16.11.2014, 16:15

Як правильно приготувати смачне мигдальне печиво - макаруни [ВІДЕО]

Макаруни – смачне мигдальне печиво із Франції – славляться складною процедурою приготування. Виявляється, існує простий рецепт, який дозволить насолоджуватися макарунами, приготованими в домашніх умовах.
Макарун є своєрідним печивом-сендвічем, виконаним в різних кольорах. Це і робить новомодний десерт таким популярним. Крім чудового смаку, макаруни мають такий апетитний вигляд, що від них просто неможливо відмовитися.

Назва «макарун» походить від італійського «maccherone» і венеціанського «macarone», що означає тонку пасту. Історичні факти свідчать, що макарунами свого часу смакували найвідоміші королівські династії Валуа, Медічі та Бурбони.







Статті по темі:

Як приготувати ідеальну печеню з картоплі у горщиках

Оригінальний рецепт салату з грушами [ВІДЕО]





На правах реклами