Ми у Facebook
19.04.2015, 19:00

Поради жінкам: як відтягнути чоловіка від комп'ютера?

Часто комп'ютер стає ще одним членом сім'ї, з яким проводять час не лише діти, а й чоловік. OGO.ua пропонує поради жінкам, які допоможуть відволікти коханого від цієї негативної звички.
Незважаючи на постійну зайнятість сучасних чоловіків на роботі, у них постійно знаходиться час на соцмережі, форуми, смішні відео та комп'терні ігри. Через це все більше жінок страждають відчуттям самотності та роздратування. Дуже часто у такій ситуації жінкам хочеться розбити комп'ютер та викинути у смітник, та є більш лояльні способи вирішення даної проблеми:

1. Спільні інтереси. Жінкам треба задуматися, чому чоловік проводить так багато часу за комп'ютером. Можливо необхідно пошукати захоплення, притаманні вам обом. Наприклад, спільний перегляд фільмів, приготування їжі, пргулянки тощо.

2. Чоловік - няня. Якщо у вас є маленька дитина, частіше залишайте чоловіка наодинці з чадом, а самі йдіть куди-небудь під приводом важливого візиту, скажімо, до лікаря. По-перше, у тата не буде можливості поринути у віртуальний світ, поки він знаходиться наодинці з дитиною. А по-друге, він, нарешті, зрозуміє, що ви не просто так сваритесь і просите його про допомогу у вихованні дітей - вона вам дійсно потрібна.

3. Переключення уваги на себе. Придбайте красиву білизну і пройдіть в ній перед чоловіком. В такій ситуації чоловік точно обере вас, а не комп'ютер.

4. Покличте друзів. Це ще один дієвий спосіб не лише відволікти коханого від комп'ютера, а й весело провести час.

5. Проявіть цікавість до заняття вашого чоловіка. Можливо в Інтернеті знайдуться заняття, які сподобаються вам обом.

6. Клин клином. Якщо всі способи не допомагають, знайдіть і собі цікаве заняття та закиньте домашні справи на певний час. Чоловік обов'язково помітить такі зміни і зробить зауваження, у відповідь нагадайте йому про його поведінку. Іноді допомагає тільки такий спосіб.

Статті до теми:

Спілкуємося з чоловіками

Відеоігри можуть спровокувати гіперактивність у дітей

Що у жінці найбільше приваблює чоловіків?





На правах реклами