Ми у Facebook
26.06.2015, 19:30

Готуємося до літа: як позбавитися проблемного "животика" [+ПОРАДИ]

Більшість жінок борються з проблемними зонами свого тіла. Найчастіше - це живіт, виправлення якого потребує індивідуального підходу.
Найбільш ефективними методами виправлення недоліків фігури жінки вважають фізичні навантаження або дієти. Але, як стверджують фахівці, коригування жіночого живота потребує індивідуального підходу в залежності від його вигляду.

Так, існує п'ять основних типів жіночих "животиків":

1. Запасне колесо.



Для виправлення такого типу живота не треба катувати себе в спорзалі, доведеться просто підкоригувати раціон: скоротіть споживання алкоголю, ніяких напівфабрикатів і «низькокалорійних» закусок, ніякого цукру, солі і консервантів, підсилювачів смаку. Тільки натуральна, корисна їжа + ранкова зарядка.

2. Стрес-животик.



Швидше за все, причина появи такого живота - в тому, що їсте ви нерегулярно і що попало, а також у тому, що ви п'єте занадто багато кави.

Почніть раніше лягати спати. Або пізніше прокидатися. Ромашковий чай і йога допоможуть вам розслабитися і знизити рівень кортизолу. Це дозволить вам почати процес схуднення.

3. «Маленький пес»



Такой животик з'являється у надмірно дбайливих мам або у тих, хто з відчаєм будує кар'єру. Буває навіть, що такий животик з'являється у тих, хто надмірно вимотує себе в спортзалі.

Основа всього - гарне харчування. Не допускайте, щоб у вас болів живіт, пийте більше води, їжте легко засвоювані продуті: зелені овочі, легке м'ясо, багате білком, рибу, курку.

4. «Мумі-Туммім»



Найчастіше такий живіт з'являється після народження дитини.
Почніть пити риб'ячий жир. Спробуйте їсти «хороші» жири: горіхи, олія і оливки. Вони допоможуть спалювати погані жири і поглинати вітаміни з їжі більш ефективно. До того ж вони допомагають боротися з хронічною втомою. Зосередьтеся на м'язах в тазовій області.
Вчіться спати вдень. Робіть невелику розтяжку перед сном ввечері.

5. Животик «хмаринка»



Майже завжди викликаний харчовою непереносимістю або навіть алергією.
Почніть з'їдати повноцінний сніданок. Пережовуйте їжу ретельніше і пийте більше води. Також налягайте на суп, сметану, капусту, часник і цибулю.
Найкраще, що ви можете зробити для свого живота - це дихальні вправИ. Щоранку лягайте на спину, повністю розслабляйтеся і починайте глибоко дихати, але не грудьми, а животом. Робіть за раз хоча б по десять вдихів і десять видихів. І ще. Намагайтеся здійснювати невелику прогулянку після їжі.

Статті до теми:

Степ-аеробіка допоможе підтримувати фізичну форму [+Відео]

Скраб з кавової гущі - простий косметичний засіб в домашніх умовах

7 причин пити зранку теплу воду з лимоном





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ