Ми у Facebook
08.07.2015, 18:15

Потіють ноги: що робити? [+ПОРАДИ]

Цей ефект може бути викликаний неякісним, незручним взуттям, хронічними хворобами, грибком або фізіологічними особливостями. У будь-якому випадку сьогодні є можливість трохи приховати ці особливості організму.
Якщо хочете позбутися пітливості ніг, потрібно дуже уважно і ретельно доглядати за ногами. Для цього ноги потрібно мити двічі на день — вранці і ввечері. Звільніть свій гардероб від синтетичних і низькоякісних шкарпеток, колготок. Крім того, буде корисно завести собі спеціалізований дезодорант або тальк для ніг. Ці засоби допомагають нейтралізувати запах. Тальки і дезодоранти так само, як і креми, потрібно наносити тільки на чисту і насухо витерту стопу. В іншому випадку результат буде нульовим.

Також можна скористатися і засобами народної медицини. Фітотерапія пропонує кілька дуже цікавих ванночок для ніг, які знизять секрецію потових залоз.

Для приготування першого рецепту знадобиться шавлія, м’ята і кропива. У літровій банці змішайте по столовій ложці кожної трави. Потім залийте окропом на 15 хвилин. Зауважте — кип’ятити або варити траву не потрібно, просто заваріть її. Після цього вилийте її в таз або спеціальну ванночку, додайте теплої води, якщо потрібно потримайте у відварі ноги, поки вода не охолоне.

Другий рецепт дозволить позбутися пітливості ніг за рахунок оцтової кислоти. Нагрійте два літри води і вилийте її в таз. Потім додайте 3 столові ложки оцту і розмішайте. Опустіть ноги в розчин на 20 хвилин. Після цього ноги витріть насухо, але повторно не мийте. Легкий оцтовий запах швидко випаруватися, а от пори під впливом кислотного середовища залишаться стягнутими.

За матеріалами ehow.in.ua, фото alldiet.info





На правах реклами