Ми у Facebook
08.07.2015, 20:15

Топ-5 продуктів літа для жіночого раціону

Літо - чудова пора, щоб наситити свій організм корисними речовинами та відновити красу. У цьому вам допоможуть 5 доступних літніх продуктів.
Для підтримання краси та здоров'я жінкам варто включати у свій раціон більше корисних продуктів. Дієтологи рекомендують 5 основних продуктів літа, які покращать ваш зовнішній вигляд та відновлять сили організму:

1. Чорниці - багаті поживними речовинами і антиоксидантами. Вони допомагають покращити пам'ять, корисні для здоров'я серця та мають протиракові властивості. Також чорниці допомагають відновити м'язи після тренування.

2. Мускусна диня - здійснює сприятливий вплив на шкіру, захищає її від шкідливих UVA і UVB променів. Завдяки тому, що диня на 90% складається з води, вона допомагає довше відчувати ситість.

3. Персики містять понaд 20 різних поживних речовин, включаючи антиоксиданти, калій і цинк. Окрім того, персики - низькокалорійний продукт.

4. Полуниці містять калій, фолієву вислоту, клітковину і багато вітаміну С. Дієтологи навіть розробили спеціальну полуничну дієту.

5. Черешня - чудовий засіб для зняття болю та зменшення дратівливості. Вона багата клітковиною і калієм, при цьому низькокалорійна.

Відновлюйте красу та здоров'я смачно!

Статті до теми:

Топ-6 продуктів для здоров'я волосся та нігтів

Топ-7 продуктів, які шкідливо їсти на голодний шлунок





На правах реклами