Ми у Facebook
00.00.0000, 00:00

Рівняни обурюються словам лікаря, якого звинувачують у смерті дитини

Миколка (фото vse.rv.ua)

Лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Костянтин Думановський заявив, що зробив все можливе, щоб врятувати п'ятирічного Миколку Антонюка.
Микола Антонюк помер на руках батька у стінах лікарні, куди його привезла ввеері швидка з підозрою на гострий апендицит. Лікарі не дозволяли хлопчику пити, а температуру збивали з допомогою оцту. Телеканал "Інтер" у програмі "Стосується кожного" намагався розібратись, хто винен у смерті маленької дитини.

Смерть дитини з Рівного шокувала всю Україну [+Відео]

Обурення у соцмережі Фейсбук після перегляду передачі "Стосується кожного" першою виказала Ліана Диновська:

"Лікар Думановський має совість коментувати абсолютно брехливо все те, що відбулося тієї ночі, коли загинула дитина у відділені планової хірургії.
Ви чули що він говорить???
- Я робив все можливе, кожної години ходив до дитини і дивився на іі стан. Зробив все можливе. Температура у дитини була 37. ... з гаком .
Ну це вже повний абсурд ! Йому б.,.. що це все наснилося ? Перший раз він підійшов вночі біля 3 год. ночі - другий раз він підійшов в 6.30 год. ранку , про яку кожну годину він марить? Анальгин + димедрол + ношпа + зневоднення + температура 39 = смерть дитини ! Янголятко наше, ми зробимо все можливе , тебе не повернемо , але намагатимемось встановити правду!"

Рівненського лікаря, якого звинувачують у смерті дитини, захищає мати

Ліану Диновську підтримують інші дописувачі:

Аня Литвиненко:
"Господи Боже...ну доки буде в нас така медицина ???? Чому...чому у нас таки лікарі....кожний день відправляють на той світ людей...чому вони так зажиріли,що бачать не ЛЮДИНУ яка до них звертається,а просто гаманець з грошима...І чому їх жодного не судять і чому вони всі залишаються безнаказаними...ЧОМУ ????? Вічна пам'ять всім тим, кого лікарі відправили на той світ..."

Галина Данильчук: "Є поняття лікар від Бога... А в нас все більше - лікар, бо батько лікар... І здала та дитина чи ні нести цю гуманну місію лікаря-рятівника їм однаково. Аби всунути у вуз, аби їх вишкребок зайняв вигідне місце в лікарні і далі греб і шкряб собі в кишеню... Ще й називатимуть це династією.."

Лікар, з вини якого у Рівному померла дитина, призначення робив без огляду пацієнта?


Ліля: "Час проходить, і чувак трохи відійшов від шоку, видно. Тепер можна вже впевнено брехати .... Дивилася у передачі все, емоцій неміряно. Невже взагалі нічого людського немає?! Бажаю, щоб ви, Ліаночко, довели все до кінця, Бог Вам на допомогу".

Діма Подпора:
"Головне не дати цим, котрі давали клятву Гіпократа зіскочити від відповідальності ! А причина - кумівство в рядах лікарні. Беруть бездаря на роботу, бо є кум чи дав грощей!"





На правах реклами