Ми у Facebook
09.04.2008, 00:00

Відкриття кіноцентру “Ера” на місці колишньої “Аврори” заплановане на травень

Протягом року триває реконструкція колишнього дискобару “Аврора”. Нині роботи підходять до завершення. Уже незабаром усередині культурно-видовищного центру “ЕРА” розставлять меблі та встановлять техніку.

У Кіноцентрі “ЕРА” підходять до завершення роботи з оформлення інтер’єру двох кінозалів, кафе, бару. Кінозали відрізняються величиною і кольоровим оформленням. Більший розрахований на 298 глядачів, — червоного кольору, менший, який може вмістити 100 чоловік, — синього. В облаштуванні обох кінозалів використали звукоізоляційні матеріали фінського виробництва. Тепер, плескаючи у долоні, відлуння тут почути неможливо.

— Це перший сучасний кінотеатр у регіоні. Ми працюємо над тим, щоб глядачі отримували задоволення, відпочиваючи в “ЕРІ”, — пояснює один зі співвласників пан ЮРІЙ. — Якщо раніше у більшому кінозалі було встановлено 450 місць-стільців, то ми скоротили цю кількість до 298. Це ж стосується й малого, синього кінозалу, який ще за часів роботи кінотеатру “Аврора” був обладнаний двома сотнями стільців. Ми збільшили відстань між рядами, щоб колінами глядачі не впиралися у спинку стільця, що попереду. Також задля комфорту глядачів нумерація рядів та сходи підсвічуватимуться. Встановимо сучасне звукове обладнання. У нас стоятиме такий самий звуковий процесор, як у кращих кінозалах світу, зокрема, як у театральному комплексі “Голівуд енд Хайленд” у Лос-Анджелесі, де вручають “Оскар”. Наші глядачі дивитимуться фільми з такою якістю, яку пропонують кращі європейські та американські кінотеатри. Окрім кінозалів, у великому холі культурно-видовищного центру працюватиме кафе-бар для тих, хто не палить. А ще тут працюватиме зал для тих, хто палить. Менший кінозал кіноцентру розрахований на проведення конференцій, тренінгів, семінарів. Відкриття кіноцентру запланували на травень, остаточну дату відкриття ще не визначили.








На правах реклами