Ми у Facebook
10.07.2008, 21:55

Хлібом віншують молодят на щастя

Споконвіку хліб займає почесне місце в житті, побуті й культурі слов’ян. Без нього не відбувається в українській сім’ї жодне свято, хлібом і сіллю зустрічають любих гостей, віншують на щасливе й довге життя молодят. А обряд випікання весільного короваю займає почесне місце серед традицій нашого народу й донині. Старожили вірять, що гарним і вдало спеченим хлібом батьки молодят задобрюють для своїх дітей хорошу долю.
— Збереження українських традицій — основна мета нашого підприємства, — зазначив начальник відділу маркетингу ВАТ “Поліссяхліб” Олександр КОРОБКА. — Саме тому ми приділяємо особливу увагу випіканню та оформленню весільних хлібин, короваїв. Для цього використовуємо тісто лише з натуральної сировини, без штучних розпушувачів і добавок.
Пан Олександр розповів, що на весілля, зазвичай, замовляють високі триярусні короваї. За бажанням замовника, їх можуть прикрасити виробленими з тіста квітами чи виноградом. Таке оформлення називається безкремове. Але якщо ви захочете, щоб посеред яскравих троянд на короваї красувалися білі лебеді з крему, — це теж можливо.
— Естетичний вигляд хлібини — це лише півсправи. Головне, щоб коровай смакував гостям, а з нашою продукцією інакше й не буває, — запевнив Олександр Коробка.
Смакуйте на здоров’я з радістю в серці й добрими помислами!





На правах реклами