Ми у Facebook
09.09.2009, 15:40

З транспортників – в екологи перекваліфікувався екс-начальник управління транспорту Василь Сливка

Василь Сливка тепер знатиме “екологічні” закони як “Отче Наш”

Після виборів міського голови Рівного 30 листопада 2008 року, до влади у місті прийшла нова команда. Члени колиш­ньої команди пішли з посад, а нині обживають нові владні кабінети. Серед них і екс-начальник міського управління транспорту та зв’язку Василь Сливка.
Після звільнення Василь Сливка впродовж кількох місяців був радником міністра охорони навколишнього природного середовища України. Нині знайомиться з обов’язками першого заступника начальника Державної екологічної інспекції в Рівненській області.
— Призначений на цю посаду наприкінці серпня, до цього протягом трьох місяців працював радником міністра охорони навколишнього природного середовища України, — розповів перший заступник начальника Державної екологічної інспекції в Рівненській області Василь СЛИВКА. — Офіційно приступив до виконання обов’язків з другого вересня. Поки що познайомився з колективом на рівні начальників відділів. Робоча атмосфера нормальна, є розуміння і з керівником. Нині вникаю в роботу, вивчаю документи, положення. Тут своя специфіка, закони потрібно вивчити як “Отче наш”.
Серед проблем Рівненщини, над якими працюватиме, Василь Сливка називає кілька:
— Це забруднення Усті та Горині стоками, незаконний видобуток бурштину та піску, окрім цього, є проблеми зі Здолбунівським цементно-шиферним комбінатом.






На правах реклами