Ми у Facebook
17.06.2011, 11:23

Готель в Острозі — відсудили

Повернули у державну власність готель в Острозі, який був проданий з аукціону ще у 2005 році.
Про це пише Рівне Вечірнє.

Як повідомили в Острозькій міжрайонній прокуратурі, пізніше виявилося, що аукціон з продажу будівлі відбувся із порушенням процедури, а тому обласна прокуратура подала позов до суду з оскарженням його результатів. А цього тижня в облдержадміністрації повідомили, що вищий господарський суд вдалося виграти і приміщення готелю передали у державну власність.

Що буде у відсудженому приміщенні — вирішуватиме Рівненська облдержадміністрація. Кажуть, свої плани на будівлю вже висловив Національний університет "Острозька академія" — його керівництво бажає облаштувати у ній гуртожиток для студентів. А от у керівництва Острога інші плани.

— Острог дуже багатий на історичні пам’ятки, а людям, які приїжджають, немає навіть де зупинитися. Тому готель в Острозі, безумовно, потрібен, — вважає міський голова Острога Олександр Шикер.

В облдержадміністрації міського голову Острога підтримують. Чиновники вважають, що найкраще будівлю, приміщення якої зараз здають в оренду під офіси, зберегти як готель. Незабаром його передадуть у розпорядження міській владі.






На правах реклами