Ми у Facebook
06.07.2011, 13:14

"Динамо" виграло Суперкубок України

Фото tsn.ua

5 липня київське "Динамо" стало володарем Суперкубка України. Матч "Шахтар" - "Динамо" закінчився з рахунком 1:3.
Київське "Динамо" виграло восьмий розіграш Суперкубка України. І вчетверте з цих п'яти перемог "біло-сині" виявилися сильнішими за "помаранчево-чорний" "Шахтар". А для донеччан це вже четверта поразка у боротьбі за об'єднаний трофей українського футболу.

Відвертим фаворитом у букмекерів був "Шахтар". На "гірників" ставили у середньому 1.9 до 1, а на "біло-синіх" 4.3 до 1. Все-таки дався взнаки провальний минулий сезон киян.



На 5-й хвилині матчу суддя Юрій Вакс призначив пенальті у ворота "Шахтаря". Олег Гусєв реалізував цю можливість.

Не пройшло і десяти хвилин, як рахунок став нічийним. Попов помилився біля власного штрафного майданчика, Мхітарян заробив кутовий. Даріо подав у центр штрафного майданчика, де зовсім вільним був Фернандіньо, який і примусив капітулювати Шовковського.

На 32 хвилині матчу Гусєв навісив зі штрафного точнісінько на голову Діакате, який переправив м'яч у сітку воріт - 1:2.

Апогеєм двобою стала остання десятихвилинка. Луческу, звичайно, погнав своїх гравців уперед. Згодом одна з контратак киян завершилася голом. Ярмоленко довгим пасом знайшов Єрьоменка, який тонко головою відпасував на хід Мілевському. Помилка П'ятова, який пропустив м'яч під руками.

У донеччан був шанс загострити гру на 92-й хвилині, але тут надійно зіграв Шовковський. Олександр виграв дуель у Тейшейри. Водночас гравці "Динамо" довели матч до перемоги.

За інформацією: champion.com.ua






На правах реклами