Ми у Facebook
29.09.2011, 11:40

Вибір "ОГО". Ніна КРОКА — Перед нею розквітає метал

Посада: Директор приватного підприємства “Рівнебудпостач”
Не просто стримати емоції від захоплення красою, яку створили на території власної металобази руки та смак Ніни Юріївни Кроки. Вже з першого кроку на території приватного підприємства “Рівнебудпостач” кожен клієнт потрапляє до саду із вміло викуваних квітів та металевих гілок калини. На альпійських гірках підприємства під музику вітру віртуозно кружляє танцююча пара з міді. Тішать око й мужні постаті лицарів у металевих обладунках, які разом із кованими звірями та плазунами доповнюють казкову атмосферу підприємства.
Це все справа рук прекрасної жінки, яка не тільки вміє мріяти і втілювати задуми в життя, а й знає ціну кожної усмішки та щирого слова вдячності. Ця ділова жінка робила все, аби рівень обслуговування на її підприємстві на крок випереджував потреби її клієнтів. Такого результату вдалося досягти завдяки злагодженій роботі колективу, який працює як механізм бездоганно точного годинника.

Керівник пригадує, що створювати підприємство доводилося на орендованих площах без стартового капіталу. Однак у 2009 році до експлуатації здали великий комплекс металобази з сучасними складськими площами, де роботи сьогодні проводяться з мінімальними трудозатратами. Створене цією жінкою підприємство визнане одним із найкращих в області, яке надає послуги європейського зразка іншим підприємствам та організаціям області.

Директор Ніна Юріївна Крока удостоєна почесного звання “Кращий керівник року”, кавалер ордену “Зірка економіки” ІІІ ступеня, а її підприємство відзначене як “Краще підприємство України” та “Лідер галузі”. Нещодавно її підприємство здобуло перемогу у першому етапі Всеукраїнського конкурсу “100 кращих товарів України” на регіональному рівні, й бере участь у другому етапі конкурсу на всеукраїнському рівні.

Залишаючись надзвичайно вимогливою у роботі, Ніна Юріївна прагне створити власне виробництво з переробки металу та організувати справжній центр виготовлення виробів художньої ковки, для якого збирає ідеї зі всієї України.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ