Ми у Facebook
17.10.2011, 13:46

Як швидко і якісно пролікувати зуби у Рівному [На правах реклами]

Лікування зубів — мистецтво, яким ми володіємо. Саме таким принципом у роботі керуються фахівці стоматологічної клініки “Майстер-СтоМ”, яка розташована на вул. Фабричній, 14 у Рівному.
Посмішка — візитна карточка кожної людини. Відтак, дбати про здоров’я зубів і ротової порожнини просто необхідно.

За понад п’ять років роботи сучасний медичний заклад, який оснащений новітнім обладнанням, завоював авторитет та довіру серед пацієнтів.

У “Майстер-СтоМ” усе ретельно продумано для клієнта. Це і зручне місце розташування, затишний хол, де клієнт відчує себе комфортно і за кілька хвилин зможе психологічно налаштувати себе на прийом до фахівця.

Компетентний адміністратор відповість на всі запитання, а зателефонувавши, людина обере зручний для себе час на прийом до лікаря.

Професійні лікарі, які працюють у клініці “Майстер-СтоМ”, надають усю необхідну інформацію про проблему, яку потрібно вирішити, та підбирають ефективний метод лікування. Відтак і перелік послуг чималий.

Важливо й те, що у клініці одразу працюють рентген-кабінет, стоматологічні кабінети і зуботехнічна лабораторія. Тобто все необхідне для лікування розташоване на місці.
А всі матеріали, з якими працюють лікарі, сертифіковані і закуповуються у торговельних представників провідних фірм-виробників.

Директор клініки стоматології “Майстер-СтоМ” Михайло Майструк
розповідає, що до кожного пацієнта індивідуальний підхід.


- Коли приходить людина із проблемою, на місці ми можемо зробити всі необхідні процедури, - наголошує Михайло Майструк. - Насамперед за допомогою комп’ютерної діагностики на екрані монітора лікар одразу бачить, у якому стані порожнина рота і разом з пацієнтом обирають подальший план лікування.

Якщо необхідне протезування, то стоматолог-протезист обере для клієнта, з урахуванням його потреб і можливостей, найефективніший метод. До речі, у клініці виконують усі види сучасного протезування

Також у клініці можна відновити пошкоджений зуб за допомогою ще одного сучасного метода — встановлення імплантанта

Лікарі клініки “Майстер-СтоМ” зауважують, що гарантією здорових зубів та порожнини рота буде систематичне, бажано щопівроку, відвідування стоматолога. Відтак, не відкладайте візит до лікаря на завтра, якщо це можна зробити сьогодні.


До речі, на честь 11-ої річниці з дня заснування у мережі клінік стоматології та клініки косметології “Майстер-СтоМ” клієнтам дарують знижку на послуги у розмірі 11%. (Акція діє з 21.09-30.11.2011)


Куди звертатися?
Адреси клінік:
м. Рівне, вул. Фабрична, 14, тел. (0362) 60-99-87, 60-99-66
м. Рівне, вул. Ювілейна, 5, тел. (0362) 5-42-59, 61-96-97
м. Рівне, вул. Набережна, 10, тел. (0362) 26-35-27


Ліц. МОЗУ Серія АВ №4171149 від 3.06. 2008





На правах реклами