Ми у Facebook
05.12.2011, 19:21

Що приготувати у піст?

Триває Різдвяний піст. Для тих, хто його дотримується, щодня на сайті "Рівненської газети" публікуються рецепти смачних і поживних страв на Різдвяний піст від пані Галі. До того ж, кожен може поділитися власними рецептами.
Риба у фользі

Hа 1 pибину — 1 маленький пучок зеленої петрушки, 1 ріпчаста цибулина, 3-4 зубчики часнику, півлимона, сіль, пеpець за смаком.

Жирну свіжу чи свіжоморожену рибу (найсмачнішою виходить скумбрія, щука) почистіть, обов’язково вийміть зябра. Подрібніть й перемішайте петрушку, цибулю, часник. Наріжте лимон півкружальцями. Черевце підготовленої, попередньо підсоленої й поперченої риби заповніть зеленню і обовязково скибочками лимона. Загорніть рибу у фольгу, покладіть у добре розігріту духовку на 25-40 хвилин залежно від величини риби.

Секрет від пані Галі: Якщо вирішили запекти коропа, карася, лина, щуку — попередньо вимочіть у підсоленому молоці, щоб зник неприємний “болотяний” присмак. Можна рибу витримати півгодинки просто у підсоленій воді.






На правах реклами