Ми у Facebook
20.12.2011, 11:06

У Рівному на "Живих торгах" син Повалій купив відому модель

Заключна вечірка проекту "Живі торги" відбудеться в рівненському нічному клубі "Лагуна" 21 грудня. На фіналі благодійної акції виступлять найвідоміші місцеві гурти та виконавці, а також Денис Повалій. Він стане не тільки гостем вечірки, а й покупцем лотів на аукціоні.
Благодійний аукціон "Живі торги" у Рівному проходить уже третій рік поспіль. Під час торгів кожен може купити право на побачення. У соціальних мережах набралось більш ніж три сотні учасників аукціону. Зокрема і відомі рівняни. У підсумку вдалося зібрати більше 30 тисяч гривень. Їх організатори хочуть витратити на придбання для онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні аналізатор для визначення ланцюгової полімеразної реакції до гепатиту В і С.

— Приємною несподіванкою стала участь у торгах відомих в Україні людей, — зауважила співорганізатор торгів Тетяна Герасименко. — Зокрема одним із покупців став співак та син Таїсії Повалій – Денис. Він не тільки придбав побачення з двома рівнянками, а й погодився приїхати до нас на вечірку в Рівне.

Одним з "придбань" Дениса Повалія стала одна з найвідоміших рівненських моделей, постійна учасниця Ukrainian Fashion Week, обличчя багатьох модних журналів, модель агентства "Панна" Лілія Боць.



— Вирішила цьогоріч долучитись до проекту та допомогти збирати кошти діткам, — зізналась Лілія. — Коли побачення зі мною придбав Денис Повалій, була щиро здивована. Адже раніше з ним не була знайома, навіть не бачила ніколи вживу. Втім, матиму змогу познайомитись на вечірці.




Підсумовуватимуть "Живі торги" як ніколи гучно. 21 грудня в нічному клубі заплановані виступи Миколи Цехановського, Марії Злати, Миколи Бобрика, Сашка Невже, Дениса Повалія, гуртів "Після 9", "Палестіна" The Crabes" та WhyNot. А серед гостей вечірки розіграють квитки на ковзанку та в кіно. Також на вечірці збиратимуть кошти на порятунок Антона Болби.





На правах реклами