Ми у Facebook
31.12.2011, 10:46

Що цікавого покажуть в Новорічну ніч [ОГЛЯД]

Щороку українські та російські телеканали адаптують свої ефіри під новорічні свята. Канали першого ешелону, традиційно, власноруч знімають мюзикли, казки та "блакитні вогники", а канали другого ешелону показують повтори минулорічних років, або бавлять глядачів радянськими комедіями.
Так сталося і цього року. Святковий настрій уже зранку, 31-го грудня, створюють улюблені фільми, концерти, казки та мультфільми для молодшої аудиторії.

Уже стало звичним бачити улюблені телесеріали або шоу, яких останнім часом на українському ТБ з'являється все більше, але із святковим, новорічним наповненням. Так би мовити, тематичні випуски створені спеціально на час новорічних свят.

Так, новорічною тематикою порадує програма "Вечірній квартал" на телеканалі "Інтер". Новорічний "Вечірній Квартал" – це веселі підсумки останніх дванадцяти місяців і висвітлення найактуальніших подій України в стилі улюблених квартальщиків. Говоритимуть, як завжди, про політику, про соціальне життя, про спорт, про шоу-бізнес, і про багато іншого.



У гості до квартальщиків завітають відомі колективи і виконавці: група "Любе", Олександр Сєров, Потап і Настя Каменських, і вперше в Україні - Rico Sancez & Gypsies (група Gipsy Kings).

Після цього в ефірі з'явиться шоу "Парад зірок"! Ведучі вечора – Максим Галкін та Володимир Зеленський. Гості – зірки українського та російського шоубізу.

Продовжить ефір новорічної ночі спеціальний святковий випуск "Сватів".

На телеканалі 1+1 ранок 31-го грудня розпочнеться разом з улюбленими мультфільмами. Уже о 20.00 стартує святковий випуск "Новорічної ялинки по-українськи".

Його продовжить російське "Олів'є-шоу 2012". Телеглядачів вітатимуть актори та телеведучі, серед яких: Іван Ургант, Олександр Цекало, Віра Брєжнєва, Андрій Малахов, Дмитро Харатьян, Лоліта, Ірина Аллегрова, Лайма Вайкулє та інші.



Утім, порадують "плюси" і власним продуктом: "Супердискотека 90-х" – вийде після опівночі. Це продовження "Новорічної дискотеки. Хіти 80-х", яку телеканал показував до 2011 року.

Головним шоу на "Україні" також стане російський продукт: "Блакитний вогник на Шаболовці 2012", а напередодні канал представить прем'єру російського мюзиклу "Аладін" (знятого для каналу "Россия").

ТРК обіцяє, що цього року артисти "Блакитного вогника" підготували для глядачів багато сюрпризів. Так, замість традиційного Діда Мороза до осель телеглядачів загляне Дід Жара (П'єр Нарцис). Він прийде за нареченою і з порожніми руками не піде. Правда, дама серця (Олена Степаненко) погодиться їхати з ним в Африку тільки з чоловіком (Євгеном Петросяном).



Як завжди, "Блакитний вогник" запалять "ВІА Гра", Ані Лорак, "А-Студіо", Олена Ваєнга, Олег Газманов, Юлія Савічева, Лоліта, Наташа Корольова, Лара Фабіан, Ігор Крутой, Йосип Кобзон, Потап і Настя, Лайма Вайкуле, Борис Моїсеєв, Валерій Леонтьєв, Валерія, Валерій Меладзе, Вєрка Сердючка, Софія Ротару, Діма Білан, Ігор Ніколаєв, Ірина Аллегрова, Трофим, Юрій Антонов, Григорій Лепс, Анжеліка Варум, Леонід Агутін, Стас Михайлов та інші.

Основним шоу Нового каналу стане "Ніч подарунків" із ведучими Олександром Педаном, Сергієм Притулою та Машою Єфросиніною.

СТБ у святкову ніч покаже заключні випуски шоу "Х-фактор". До опівночі вийде гала-концерт "Х-фактора", опісля – "Х-фактор. Оголошення переможця" та "Таємниці Х-фактора".



Канал ICTV покаже новорічний випуск російського проекту "Наша Russia", "Велику різницю по-українськи. Найкраще" (нарізка кращих випусків проекту за часи, коли він виходив на ICTV) та святковий випуск програми "Самозванці".

Перший національний підготував новорічний концерт "Новорічний вогник на Першому. Святкують Дракони та Кролики". Своїми виступами потішать Авраам Руссо, Руслана Лижичко, Оксана Білозір, Злата Огневич, Наталія Валевська, Наталія Бучинська та інші зірки естради.

Російський "Перший канал" покаже новорічний музичний марафон "Дві зірки" із Філіпом Кіркоровим та Андрієм Малаховим. Участь у концерті братимуть: Олена Ваєнга, Віктор Дробиш, Гоша Куценко, Денис Майданов, Вікторія Дайнеко, Олександр Олєшко, Нонна Грішаєва, Ігор Верник та інші.



Також в ефірі телеканалу – "Олів'є шоу", яке, утім, можна подивитися і на ТРК "Україна".

Телеканал "Росія" покаже казку власного виробництва "Аладін". У ролях: Оскар Кучера, Андрій Данилко, Юрій Стоянов, Юрій Гальцев, Анна Семенович, Філіп Кіркоров та інші.

Крім того, відбудеться трансляція "Новорічного параду зірок". Зірки розповідатимуть про те, як зустрічають новий рік, співатимуть пісні, жартуватимуть та танцюватимуть.

Основним новорічним шоу російського телеканалу СТС стане програма "Шоу Уральських пельменів".



Ефір телеканалу ТНТ буде заповнено "Інтернами", комедіями та "Комеді Клабом".

Ну й не варто забувати, що "головне шоу" – "Вітання Президента" – можна подивитися на будь-якому телеканалі (окрім ТВі) та без пауз на рекламу.

Веселого Нового року!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ