Ми у Facebook
01.02.2012, 13:53

Рівняни "воюють" з жеком через аварійні сходи

"Жек ПП "ВВ" є, але пан В. В., напевно, вважає, що підприємство – не для людей", - бідкаються рівняни, які проживають у першому під’їзді 17-го будинку, що на вулиці Чехова. Уже другий рік, зі слів мешканців, до їхніх квартир ведуть аварійні сходи: криві, з дірками, а взимку ще й кригою вкриті.
Пані Лариса згадує, як одного разу сходи опинилися без рейок. Хто їх вкрав, на жаль, ніхто не знає:

- Рейки зникли, і вже за кілька тижнів після інциденту сходи почали сипатися, і одна сходинка взагалі рухнула. А у нас в під’їзді на кожному поверсі живуть маленькі діти і молоді мами, які надриваються, щоб спустити на подвір’я коляску.

Та і ремонтувати таку неполадку, як виявилося, нікому:

- Ми і телефонували у жек, і заяви писали, але нічого не домоглися, - обурюється ще одна мешканка під’їзду, пані Ніна. – А коли затріщали морози, сходи взагалі тріснули.



Величезну діру працівники ЖКПу накрили тимчасовою дощечкою, і пообіцяли усе реставрувати уже навесні, пригадує рівнянка. От тільки у якому році – не уточнили, адже сніги танули уже двічі.

Та не відреагували працівники ЖКП ПП "ВВ" не лише на заяви мешканців, а й на саркастичний телесюжет, присвячений горе-сходам, на одному з обласних телеканалів. Тоді журналістам не вдалося поспілкуватись із горе-жеком: пан В. В. та його заступники відмовились від коментарів. Більше того, головний господарник цього підприємства навіть намагався перешкодити виходу в ефір відзнятої телестрічки.

Не з першого разу, але цієї зими заступник начальника ПП "ВВ" Микола Ніколайчук, врешті-решт не зміг відхреститися від надання дорогоцінної інформації щодо ремонту сходів, мовляв, дану посаду займає зовсім нещодавно. Напевно, асоціюючи наказ про реставрацію аварійного підйому до під’їзду зі своєю сходинкою до успіху, навіть дав обітницю:

- Я працюю нещодавно, але, на жаль, просто не встигаю фізично зайнятися усіма питаннями, які турбують мешканців. Але бажання виконувати свою роботу є. Отож, як тільки стане тепло, і погода дозволятиме відремонтувати сходи, вони одразу будуть полагоджені. А післязавтра до першого під’їзду 17-го будинку, що на вулиці Чехова, будуть відправлені працівники, які тимчасово полагодять сходи і переконаються, що вони безпечні для людей".





На правах реклами