Ми у Facebook
12.03.2012, 16:08

5 місце: Надія ГЛАДКЕВИЧ - Будівельник у спідниці

Статус: Генеральний директор групи компаній "РЕНОМЕ".
Знаєте, є люди, у яких все, за що б не брались, вдається. Такі собі супермени. Якщо говорити про володарку цієї позиції рейтингу, то це радше супервумен. А як іще можна назвати Надію Гладкевич?

Посудіть самі: вона реалізувала себе у всіх можливих напрямах. Має міцну сім’ю, успішну доньку, пройшла шлях від простого програміста до генерального директора, минулого року була визнана "Кращим бізнесменом, підприємцем" Рівного, зробила перші кроки у політиці (хоч і не перемогла, але вийшла з бою достойно, з гордо піднятою головою), а нині — активно відстоює власну думку на засіданнях міськвиконкому.

До речі, тут Надія Гладкевич демонструє свою компетентність не лише у справах будівельних. До її думки прислухаються, запитують поради, приймають аргументи.

Сувора, непоступлива, вимоглива — такою її можна побачити в робочому кабінеті. Ці риси дозволяють вправно виконувати керівні функції, достойно приймати виклики та гідно на них відповідати. Врешті, як можна інакше себе поводити, коли очолюєш компанію з такою назвою?
До речі, раніше "Реноме" асоціювалось з Віктором Матчуком, але, схоже, Надія Федорівна вже вийшла з тіні нинішнього нардепа. Вона давно вже самодостатня бойова одиниця — як у бізнесі, так і в політиці. При цьому пані Надія залишається жінкою. Щира усмішка, теплі й зовсім невимогливі очі — ось те, що бачать у ній люди, яким вона допомагає. Адже і вона сама, і компанія, якою керує, активно займаються благодійністю.

Вимогливість — для успіху, англійська — для спілкування з партнерами, машина — для мобільності, сім’я та друзі — для релаксації. Такий стиль життя цієї успішної жінки.

Іноді складно сказати, яка з цих жінок справжня Надія Гладкевич. Хоча, мабуть, саме ця здатність бути різною, але чесною, справедливою, й дозволяє пані Надії почуватися упевненою, сильною та впливовою.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ