Ми у Facebook
15.03.2012, 17:06

"АЕС Рівнеобленерго" відзначило найкращих платників

Уже традиційно у День захисту прав споживачів ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" відзначає своїх сумлінних платників. А таких є чимало – близько 600 в області. Усього 12 тисяч підприємств є юридичними споживачами ПАТ "АЕС Рівнеобленерго". І визначали їх по всіх районах області.
Аби подякувати за сумлінність, 15 березня енергетики приїздять до кращих і вручають відповідні сертифікати, які нагадуватимуть, що їх власник є прикладом для наслідування у своєму районі.

У Дубенському районі, де сьогодні разом із журналістами побували енергетики, кращими платниками серед підприємств, яких в районі налічується 1100, - є лише 39. Втім, сертифікат-подяку як один з кращих платників за спожиту електроенергію, отримав директор ДП "Смигаторф" Василь Пахалюк.

– На відзначення не лише кращих споживачів, як серед населення, так і серед підприємств краю, цьогоріч компанія пішла свідомо. Адже, сьогодні в Україні саме промисловість споживає найбільшу частину електроенергії і є головними споживачами обленерго. На другому місці – населення. Проте цього року лише кращі з побутових споживачів отримають листи-подяки від керівництва компанії. Для прикладу, у Рівному, де електроенергію споживає майже 3000 підприємств, - кращими платниками стали лише п’ять, – зауважує Голова правління ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" Вадим Кухтій.

Але, продовжуючи традицію попередніх років, енергетики відзначатимуть і кращих платників серед населення. Цього року тисяча кращих в області абонентів енергорозподільчої компанії отримає листи-подяки. Із майже 400 тисяч споживачів Рівненщини, сьогодні лише 6 тисяч вчасно і регулярно розраховуються із ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" за спожиту електроенергію. Найкраща платіжна дисципліна у жителів Кузнецовська, Радивилівського і Острозького районів та жителів Рівного. В цілому ж, платіжна дисципліна жителів Рівненщини у 2011 значно впала, у порівнянні з попередніми роками. Енергетики пов’язують це, в тому числі, й із збільшенням тарифів.



Аби потрапити до числа кращих платників ПАТ "АЕС Рівнеобленерго", необхідно упродовж року вчасно сплачувати за електроенергію до 10 числа щомісяця. Та жодного разу не фігурувати як порушник Правил користування електроенергією.

До того, ж проводячи подібні акції, компанія ПАТ "АЕС Рівнеобленерго", яка минулого року отримала міжнародний сертифікат якості відразу за трьома напрямками своєї роботи, доводить, що головною ціллю підприємства залишається безпечне та якісне надання електричної енергії споживачам області.





На правах реклами