Ми у Facebook
22.03.2012, 15:08

У Рівному шукають убивцю жінки, понівечене тіло якої знайшли в підвалі будинку

Правоохоронці звертаються з проханням допомогти встановити особу, яка причетна до вбивства жінки.
21 березня близько сьомої години ранку до чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення від 33-річного рівнянина про те, що він зранку у підвалі багатоповерхового будинку на вулиці Грушевського виявив тіло жінки. Як згодом з’ясувалося, це було тіло 44-річної Світлани, яка не мала постійного місця проживання.

- Світлана та Петро у цей підвал перейшли у лютому цього року, - розповідає двірник Тетяна. – Їх тут бачили постійно разом. Вони збирали пляшки та здавали їх у пункт склотари, і за виручені кошти купляли собі спиртне та поїсти.

За результатами розтину тіла експерти встановили, що смерть жінки настала внаслідок проникаючого ножового колото-різаного поранення живота з ушкодженням тонкого кишківника.

- У ході перевірки встановлено, що в ніч на 21 березня невідома особа нанесла потерпілій удар колючо-ріжучим предметом у живіт, - коментує начальник Рівненського МВ УМВС Петро Єзгор. – Слідчим відділом міського відділу порушена кримінальна справа за однаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), за що передбачено позбавлення волі на строк до восьми років.

Допоки особу підозрюваного ще не встановлено. Усіх, хто може допомогти правоохоронцям у розкритті тяжкого злочину, надавши відповідну інформацію, просимо повідомити за номером телефону 102.





На правах реклами