Ми у Facebook
17.05.2012, 11:08

Рівненський виконком пошкодував меру премії?

Черговий раз не оминули увагою члени Рівненського міськвиконкому питання щодо преміювання міського голови Рівного та його заступників.
Уже не вперше у членів виконкому виникають питання стосовно щомісячного преміювання міського голови Рівного Володимира Хомка та його чотирьох заступників. Цього разу обговорення питання викликали їхні декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 рік. Члени виконкому зауважили, мовляв, вони — люди не бідні, тому від премій могли б і відмовитись.

— Премії є складовою частиною заробітної плати державного службовця. Мер не може сам собі їх виписувати, а тому це робить уповноважений орган — виконавчий комітет Рівненської міської ради, — відповів на закиди секретар міськради Андрій ГРЕЩУК. — Думаю, на цьому обговорення можна припинити. Далі — без коментарів.

Коментарів від членів виконкому й не було. Вони лише проголосували за виділення премій меру та заступникам у розмірі, що не перевищує 50 відсотків посадового окладу.

Мер Рівного розповів про свою зарплату і приниження у виконкомі

Нагадаємо, у липні минулого року міський голова Рівного просив передбачити свої премії у міському бюджеті, аби "уникнути приниження" при щоразовому затвердженні премій на виконкомі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ