Ми у Facebook
12.07.2012, 16:02

Перший Фотокубок Рівного об'єднав півсотні фотографів [+Фото]

У Рівному завершився прийом фото на Перший Фотокубок "Я люблю своє місто, я люблю свій край". Спробувати свої сили у міській першості вирішили 60 фотографів. Вони представили понад 350 робіт. Кращі з них можна буде побачити на виставці на День Незалежності.
Провести у місті перший регіональний кубок з фотографії півроку тому вирішив фотохудожник та видавець Олександр ХАРВАТ. До цього він п’ять років поспіль проводив один з найбільших в Україні фотосалонів "Фотовернісаж на Покрову".

Переглянути всі роботи в фотогалереї

— Поставили собі за мету за допомогою Фотокубка Рівного відкрити нові імена та дати можливість молоді перевірити здібності на професійному рівні, — наголосив Олександр Харват.

Організатори приймали роботи майже півроку. На вибір молоді фотографи могли реєструватися у кількох категоріях: пейзаж, природа, архітектура, подія, портрет та діти. У підсумку 60 авторів надіслали на Кубок майже 350 робіт. Серед активних учасників були не тільки рівняни, а й мешканці Франції, Чехії та Німеччини.

Вибір переможців проекту довірили авторитетному голові журі: голові Львівської обласної організації НСФХУ Володимиру ДУБАСУ (AFIAP), Федору Дармокрику (США) та Олександру Харвату.

— Довелось вибирати між роботами різної тематики та майстерності виконання, тому робота журі зайняла не одну годину, — наголосив Володимир Дубас. — У підсумку нагород буде чимало. Відзначили як місцевих фотографів, так і закордонних.

Кращі 80 робіт представлять на експозиції, яка відкриється до Дня Незалежності у Рівному. А імена переможців стануть відомі лише на церемонії відкриття виставки. Володар головної нагороди гарантовано отримає ексклюзивний кубок, оздоблений бурштином. Крім того, на всіх переможців чекають спеціальні медалі та нагороди.

Переглянути всі роботи в фотогалереї





На правах реклами