Ми у Facebook
26.09.2012, 11:35

На Рівненщині на відвідувача кафе "Софія" напали з електрошокером [+Фото]

"Якщо хочеш жити – віддавай гроші!" – пригрозили грабіжники 47-річному чоловіку та забрали 4 тисячі гривень.
У вівторок, 25 вересня, працівниця кафе "Софія" зателефонувала правоохоронцям і повідомила, що в одного із відвідувачів закладу невідомі забрали 4 тисячі гривень.

Потерпілий, 47-річний Святослав, розповів міліціонерам, що повертався додому, у Демидівський район, після роботи. По дорозі вирішив зайти у кафе, щоб пообідати. При собі мав чотири тисячі гривень, які отримав на роботі.

За його словами, до нього підійшли троє невідомих чоловіків, які у цей час також відпочивали у цьому ж кафе. Випили горілки і розговорилися.

Згодом один чоловік із цієї компанії за допомогою електрошокера намагався вивести Святослава з рівноваги. За першою спробою у нього нічого не вийшло. Після використання приладу вдруге зловмисник наказав потерпілому віддати всі гроші, які у нього є, зі словами: "Якщо хочеш жити – віддавай гроші!". Святослав злякався і відразу віддав всі гроші, які заробив за два тижні.

Після цього зловмисники швидко сіли в автомобіль і поїхали. Зі слів свідків – це був червоний "Москвич". На розшук втікачів задіяли декілька нарядів із числа працівників Державтоінспекції та дільничних інспекторів Млинівського райвідділу міліції. Також стало відомо, що авто рухається у напрямку села Маслянка Млинівського району.



За словами старшого державтоінспектора ВДАІ Млинівського РВ УМВС Вадима Валько, в ході розшукових заходів працівники ДАІ помітили підозрюваний автомобіль, який рухався на великій швидкості.

– На нашу вимогу про зупинку водій АЗЛК-21401 не реагував, а навпаки збільшив швидкість руху та намагався втекти, – каже Вадим Валько. – Під час переслідування водій легковика створював аварійні ситуації та реальну загрозу для інших учасників дорожнього руху. У селі Маслянка втікача затримали.



За кермом "Москвича" знаходився 51-річний Анатолій з Млинівського району, раніше судимий, та ще один місцевий житель 29-річний Олександр. Обидва чоловіки знаходилися у стані алкогольного сп’яніння.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Наразі Анатолія та Олександра затримали, автомобіль помістили на майданчик тимчасового тримання Млинівського райвідділу міліції. За цим фактом порушили кримінальну справу. Ведеться слідство.





На правах реклами