Ми у Facebook
29.10.2012, 12:34

Як у Львові проводжали Scorpions [+Фото]

27 жовтня у Львові відбувся концерт легендарного рок-гурту Scorpions у межах їх прощального туру “The Final Sting”. Кількість відвідувачів можна було оцінити ще далеко від велотреку СКА, де проходив виступ, адже вся вулиця була заповнена людьми та автомобілями, що прямували в цьому напрямку.

О 19.00 розпочалося дійство (у зал досі не встигли запустити всіх) з розігріву від українського гурту Strong Time, котрі виконували як свої пісні, так і декілька світових хітів, зокрема Queen - Show Must Go On. Це трохи розвеселило публіку, але після того, як хлопці пішли зі сцени, напруга швидко повернулася, адже самі Scorpions вийшли аж о 20.45.

До цього часу в залі зібралося близько 9 тисяч глядачів абсолютно різного віку: від дітей до пенсіонерів. Зважаючи на те, що приміщення призначене для спортивних подій, у деяких секторах відчувалися проблеми зі звуком. Значні незручності створювала тиснява. Особливо це проявилося після завершення концерту, коли були навіть напади клаустрофобії. Кількох людей виводили працівники швидкої допомоги.

У Львові з концертом виступили Scorpions

Концерт тривав приблизно 1,5 години, впродовж яких гурт виконав свої найвідоміші хіти, що із запалом допомагала робити публіка, і одну інструментальну композицію. Дійство супроводжувала досить цікава відеовізуалізація та світлові ефекти.

Було очевидним, що музиканти веселилися не менше, ніж глядачі. Джеймс Коттак, виконавши соло на барабанах, навіть влаштував легкий стриптиз, демонструючи аудиторії тату на спині, напис на якому співпадав із написом на його футболці. А вокаліст Клаус Майне більшу частину концерту провів з українським прапором на плечі.

Закінчували концерт піснями Still Loving You, Wind Of Change та Rock You Like A Hurricane, які співав увесь зал. А після останньої зі сцени полетіли барабанні палички та медіатори, якими зараз хваляться в соціальних мережах ті, кому пощастило їх спіймати.
















На правах реклами