Ми у Facebook
23.11.2012, 11:15

Сьогодні Ксенія Собчак вийде заміж за опозиційного політика

Російська преса завзято обговорює те, що сьогодні в Москві Ксенія Собчак таємно виходить заміж за Іллю Яшина.

"Роман на барикадах" зав'язався на мітингу, де Собчак, між іншим, освистали. Професійний політик Ілля Яшин і опозиціонер-початківець Ксенія Собчак починають скрізь з'являтися разом і це виглядає так органічно, що чутки про їхній роман починають курсувати негайно. Підливає масла у вогонь обшук у квартирі Собчак, де рано вранці виявили Яшина, повідомляє ТСН.ua.

Відтоді пара приховувати свій роман не вважає за потрібне, Ксенія навіть пише записку слідчому, в якій просить не саджати у в'язницю кохану людину.

Яшин також своїх почуттів не стримує та в інтерв'ю телеканалу "Дощ" він зізнається, що світське амплуа Собчак його анітрохи не бентежить.

Поставлять сьогодні печатки у свої паспорти Собчак і Яшин чи ні, живий інтерес до цієї пари гарантований. І пояснюється це не тільки світської популярністю останньої, але і явною приналежністю героїв цього роману до різних кіл.

Загалом весілля з революціонером було б логічним акордом у житті епатажної Ксенії Собчак, яка до цього зустрічалася все більше з мільйонерами, або хоча б представниками шоу-бізу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ