Ми у Facebook
10.12.2012, 11:35

Рівненський "Пульсар" таки переміг в Одесі [Фото+Відео]

Цього вікенду баскетболісти рівненського "Пульсара" з'їздили до Одеси, в гості до БК "Торнадо". Ігри вийшли дуже нервовими й напруженими. У першій "пульсарівці" програли, а ось у другій - зуміли перемогти!
З перших хвилин суботньої гри ініціативою заволоділи одесити й першу чверть зуміли виграти 28:21. "Пульсар" і не думав здаватися, що й довів грою у другій чверті. Злагоджена гра в захисті та вдалі контратаки принесли команді результат - 16:27.

Закріпити свою перевагу "Пульсар" міг і у третій чверті, але за рівної боротьби поступився усього трьома очками - 28:25. На останню чверть сил у наших хлопців уже не вистачило - одесити перемогли із розгромним рахунком 35:17.



Найбільше залікових балів у рівнян набрав Ілля Шемосюк - 25. На одне очко менше приніс команді Максим Ожегов, а Роман Новіков поклав у кошик суперників 17 очок.

Відео з суботньої гри:



Поразка із різницею у 17 очок (107:90) та досить непогана гра залишала нашим хлопцям сподівання на гру-відповідь. Й "Пульсар" провів її більш якісно. Дії команди в захисті стали чіткішими й одеситам "оборонні редути" "Пульсара" долати стало набагато важче.

Рівняни поступилися "Торнадо" лише в останній чверті, та й то із різницею в одне очко. Рахунок гри - 66:78 на користь рівнян. Нестримний Ілля Шемосюк набрав 29 пунктів. Другим за результативністю став Тарас Липін - 12 очок.

Післяматчеві коментарі:



Нагадаємо, що за останні чотири гри це третя перемога "Пульсара". У попередньому турі рівняни двічі не залишили шансів тернопільському БК "Тернопіль-ТНЕУ".

На думку рівненських шанувальників "Пульсара", цього сезону чекати від клубу високих результатів не доведеться, але наступного наша команда боротиметься за призові місця.

- У нас молода команда, у якій один яскравий лідер - Ілля Шемосюк, - говорить шанувальниця "Пульсара" Ольга. - Інші набираються досвіду й потроху починають демонструвати вищий рівень гри. Якщо команда збереже цей склад і в наступному сезоні та, можливо, поповниться одним-двома досвідченими гравцями - Рівне побореться за нагороди у Вищій лізі!

Наступні дві гри "Пульсар" проведе у Рівному проти БК "Кіровоград" 15 та 16 грудня.





На правах реклами