Ми у Facebook
13.01.2013, 16:08

14 січня: День Ангела у Василів. Не забудьте привітати!

14 січня святкують свої іменини чоловіки на ім'я "Василь".
Значення імені Василь: «Царський», «царствений».

Походження: Має грецьке коріння. В Англії поширена форма Безіл, у Франції - Базіль.

Характер: Василь у дитинстві дуже любить возитися зі звірятками і пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася - улюбленець бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування з друзями у Василя на першому місці. Він може вступити в конфлікт з дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша.

Василю подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одне з небагатьох негативних якостей Василя - це пристрасть до спиртного.

Він сумлінно ставиться до своїх обов'язків і володіє хорошими професійними якостями. Василь любить футбол і хокей, але сам не грає, а воліє повболівати на трибуні в компанії друзів.

У відносинах з жінками Василь прагне продемонструвати лицарські якості, і йому приємно, якщо його прагнення будуть відзначені. Василь - людина боргу. У нього навіть думок не буде про розлучення, якщо виявиться, що в дружини не самий приємний характер або вона погана господиня. Василь покірливо прийме всі побутові незручності й не стане нарікати на свою долю.

Народження дитини для Василя - величезна подія. Він відчуває до своїх дітей найсильніші почуття, в чомусь порівнянні з материнськими. У Василя не буває проблем у відносинах з тестем, а от до тещі відноситься з побоюванням.

Талісман: Кот

Колір:блакитний

Камінь: Гранат

Знак зодіаку: Ім'я підійде Овнам, Близнюкам, Левам, Терезам і Водоліям





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ