Ми у Facebook
22.01.2013, 10:23

На Рівненщині водій авто скоїв ДТП, підвіз до лікарні та втік

19 січня близько шостої години ранку в місті Костопіль сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій невстановленого автомобіля рухаючись по вулиці Грушевського, здійснив наїзд на пішохода 71-річну місцеву жительку Надію, яка рухалась в зустрічному напрямку по проїзній частині дороги.
Зупинивши автомобіль, водій підбіг до пішохода та одразу відвіз жінку до Костопільської районної лікарні, та щоб уникнути відповідальності, зник у невідомому напрямку.

Черговий медичний працівник зателефонував до Костопільського райвідділу міліції та повідомив, що в травматологічне відділення лікарні поступив хворий з тілесними ушкодженнями характерними для ДТП, а саме струсом головного мозку та переломом кісток нижньої гомілки.

Працівники Державтоінспекції одразу розпочали пошук автомобіля, який би міг скоїти дану ДТП.



Близько 7.30 ранку на вулиці Степанський в місті Костопіль вартові доріг помітили автомобіль ВАЗ 21099, який рухався з розбитим переднім склом. Працівники ДАІ одразу подали жест про зупинку автомобіля. За кермом перебував 25-річний місцевий житель Володимир. Під час спілкування з ДАІшниками останній відразу почав заперечувати свою вину, але невдовзі, оцінивши ситуацію, про все зізнався.

Володимира та його автомобіль правоохоронці доставили в Костопільський райвідділ міліції, наразі він дає свої пояснення слідчим міліції.

Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС.





На правах реклами