Ми у Facebook
08.02.2013, 12:08

У Рівному презентують "НЮанси живопису та фотографії"

2 березня о 16:00 в ресторані готелю "Мир" в перше в Рівному та Україні відбудеться перформенс та виставка живописця Володимира Гарбуза (Київ) та фотохудожника Олександра Харвата. Всього за годину тут створять не тільки колекцію світлин оголеної моделі, а й намалюють картину.
За словами організатора акції Олександра Харвата, такий оригінальний проект роблять в Україні вперше. Фотохудожник запросив до співпрації відомого у мистецьких колах художника, киянина Володимира Гарбуза.

— Під час перформансу у ресторані готелю "Мир" митець протягом години малюватиме картину розміром метр на вісімдесят сантиметрів у жанрі "естетичне ню", — розповів Олександр Харват. — Під час цього модель оголена, і виглядає це все дуже естетично. Крім того презентуватимемо виставку живопису Володимира Гарбуза та добірку моїх фоторобіт.



У лотереї за вхідними квитками розіграють акварельні та графічні роботи художника, декілька його книг, фотографії та альбоми Олександра Харвата. А поетичною лірикою поділяться артистка Галина Цьомик і співачка Наталія-Марія Фарина. Вечір завершиться аукціоном "свіжоствореної" картини зі стартовою ціною 2500 гривень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ