Ми у Facebook
25.02.2013, 13:43

У Рівному "ліві" вийшли на майдан [+Фото]

У Рівному в суботу, 23 лютого, на місці, де стояв колись (дуже давно), пам'ятник Леніну, зібралися малочисельні прихильники лівої ідеї.
Усе пройшло зовсім нудно, не цікаво, без жодних бійок. На відміну від Охтирки, що на Сумщині, де сталася сутичка між активістами ВО "Свобода" та комуністами й представниками міліції на місці, де нещодавно стояв пам'ятник Леніну.



Більше фото - у фотогалереї





Міліціонери, що охороняли зібрання у Рівному, відверто нудьгували і не могли дочекатися закінчення. Зате рівняни в центрі мали змогу побачити 90-річного полковника, що прогулювався з донькою вул. 16-го Липня (колишня Комуністична).



Одна з журналісток місцевих ЗМІ перед 9 Травня безуспішно намагалася взяти у нього інтерв'ю, але він відмовився. Шкода, бо йому є що розповісти… 10 років тому, перед 80-річним ювілеєм полковника, рівненські рухівці на своїй конференції приймали спеціальний документ щодо цього дідуся.

Більше фото - у фотогалереї


Як завантажувати свої матеріали для "Репортер OGO.ua"

Нагадуємо, як завантажити матеріал:

Перший варіант: Відправити електронний лист з дописом, фото-, відео-матеріалами на reporterogo@gmail.com чи info@ogo.ua.

Другий варіант: Або ж завантажити матеріали у соціальних мережах через наші аккаунти: Вконтакте - http://vk.com/ogo_ua#/ogo_ua та Facebook - http://www.facebook.com/OGO.ua





На правах реклами