Ми у Facebook
11.03.2013, 17:16

На Рівненщині 21-річна дівчина дала "наводку" коханому на вбивство своїх рідних [+Фото]

За інформацією правоохоронців, 21-річна дівчина розповіла своєму 24-річному співмешканцю, що у її рідних є 30 тисяч гривень. У результаті молодик заради наживи по-звірячому зарізав її матір, діда та бабу.
Як уже повідомляв портал OGO.ua , чоловік у масці зарізав трьох людей заради наживи.

Подружжя пенсіонерів та їхню доньку жорстоко убили у власній оселі. Кривава різанина сталася у суботу, 9 березня, у Рокитному.

- У сільській хаті міліціонери застали жахливу картину – три бездиханних тіла з безліччю ножових поранень, - говорять у міліції. – Загиблими виявилися подружжя пенсіонерів – 79-річний Василь, його дружина 74-річна Варвара, а також їхня 45-річна донька Віра.

Підозрюваного у вбивстві уже затримали. Ним виявився 24-річний Олександр.

- Правоохоронці, що виїхали на місце події, одразу опитали сусідів загиблих, - каже перший заступник начальника УМВСУ у Рівненській області Геннадій Юрчук. - Завдяки їхнім показам і встановили підозрюваного.



Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, підозрюваний проживав у Закарпатській області разом з донькою Віри - 21-річною Галиною. Дівчина і дала "наводку", що у рідній хаті є чималенька сума грошей.

Олександр прийшов до рідної домівки своєї коханої з метою наживи. На порозі будинку зіштовхнувся зі стареньким дідом, який спробував чинити опір грабіжнику. За що і поплатився життям. Після чого зловмисник зайшов до хати і почав вимагати гроші у бабці. Чоловік забрав 14 тисяч гривень, завдав бабці 14 ножових поранень. Потому зарізав і матір коханої жінки, як непотрібного свідка, та втік назад у Закарпаття.

На разі підозрюваного затримали та конвоюють у Рівненський ізолятор тимчасового тримання. Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.






На правах реклами